Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi történt, miért nem fogadta...

Mi történt, miért nem fogadta el a pin kódom?

Figyelt kérdés
Kp-t szerettem volna kivenni az atm-ből. Beraktam a kártyát, semmi gond nem volt. Beütöttem a kibenni kívánt összeget, arra azt írta ki, hogy mivel nem otp ügyfél vagyok (az atm otps én meg más bankba tartozom) ezért írjam be újra a pin kódom. Ekkor már nem fogadta el, azt írta érvénytelen a kód! Mi történhetett?
szept. 1. 08:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Valoszinuleg analfabeta vagy es nem jol irtad
szept. 1. 10:17
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem analfabéta. Elütötte. Próbáld ki még egyszer légy szíves!
szept. 1. 10:19
 13/19 A kérdező kommentje:
Akkor újra: beraktam a bankkártyám. Kérte a pin kódot. Elfogadta. Leolvasta a kártyám. Beütöttem a kivenni kívánt összeget. Erre azt írta ki, hogy mivel nem otps vagyok, írja be újra apin kódom. (Amit elfogadott a kártya berakásakor!) Beírtam. Akkor nem fogadta el.
szept. 1. 10:48
 14/19 anonim ***** válasza:
45%
Ez a 2. próbálkozás volt? Mert ha az első, akkor arról tudunk.
szept. 1. 10:50
 15/19 anonim ***** válasza:
45%
Ilyet nem kér egy otp automata sem.
szept. 1. 11:00
 16/19 A kérdező kommentje:
Pedig kért!!!!!!
szept. 1. 11:19
 17/19 anonim ***** válasza:
11%
Akkor visszatértünk oda, hogy: ¯\_(ツ)_/¯
szept. 1. 12:31
 18/19 anonim ***** válasza:
57%
Elírtad a pin kódod. Ennek a mondatnak melyik részét nem érted?
szept. 1. 15:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Menj be a bankod ügyfélszolgálatára, vagy hívd fel őket! Valószínű pontosabb infót tudnak adni, mint mi. Legrosszabb esetben kapsz egy új pin kódot. De azt is csak ők tudják intézni, mi itt nem.
szept. 3. 07:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!