Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik bankszámlacsomagnál...

Melyik bankszámlacsomagnál elérhető?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Reménykedem benne, hogy van köztetek olyan, aki jobban képben van az aktuális banki termékekkel kapcsolatban.

Tervezek visszatérni Magyarországra, viszont az ottani bankok kondíciós lista és hirdetmény tömege valami iszonyatosan rendezetlen az általam megszokottakhoz képest, így segítséget szeretnék inkább kérni, mielőtt elkezdeném őket hívogatni.

Az új számla és kártya azért szükséges, mert a mostani bankom átalakul és már nem adnak ki ilyen kártyát, illetve ha már visszaköltözöm, jobb lenne helyi bankot találni.

Ami a legfontosabb tényező lenne:

- MasterCard World Elite kártyát adjon (igen, szükséges, kihasználom a prémium előnyeit, sokat utazva nagyon jók a reptéri várók és a Concierge szolgáltatás, illetve a PressReader is a mindennapjaim része), az mindegy hogy sima vagy metal.

Viszont emellett vannak más "feltételeim" is:

- NEM akarok privát bankárt ehhez a számlához, sima folyószámla napi használatra

- LAKOSSÁGI ügyfélként, magánszemélyként venném igénybe, partnercég nélkül

- Ha lehet ne legyen "kicsi" bank, mint egy Gránit vagy Magnet

- Legyen digitálisan "fejlett" a bank, normális mobilapplikációval, amin szinte bármit el tudjak intézni (ebbe a nyitás nem számít bele, egyébként szeretek személyesen bankba járni) [az már külön extra lenne, ha az applikáció és a netbank tűrhetően is néz ki, és nem egy régi Neptun szintű felület]

- Nem kívánok megtakarítást, vagy minimum összeget/milliókat parkoltatni az adott banknál

- Havonta kb. 7500CNY összeget, azaz árfolyam függvényében kb. 400-410ezer HUF-ot töltenék rá egy másik bankszámlámról

A kártyáért és a fentiekért cserébe nem érdekel, ha nem teljesítem a "kedvezményes" feltételeket ingyen számlavezetéshez vagy ilyesmihez, felőlem lehet valamennyi havidíj.

Amit eddig esetlegesen érdemesnek találtam, az az MBH és az Erste, esetleg a K&H vagy OTP. De mint említettem, nem vagyok benne 100%-ig biztos a weboldalaikon lévő dokumentum-katyvaszok alapján.

Ha tudtok, kérem ajánljatok konkrét számlacsomagokat, amik elérhetőek a fentiekkel és 100% hogy MasterCard World Elite kártya igényelhető hozzájuk!

Előre is köszönöm szépen!

ma 02:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!