Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi történt, miért nem fogadta...

Mi történt, miért nem fogadta el a pin kódom?

Figyelt kérdés
Kp-t szerettem volna kivenni az atm-ből. Beraktam a kártyát, semmi gond nem volt. Beütöttem a kibenni kívánt összeget, arra azt írta ki, hogy mivel nem otp ügyfél vagyok (az atm otps én meg más bankba tartozom) ezért írjam be újra a pin kódom. Ekkor már nem fogadta el, azt írta érvénytelen a kód! Mi történhetett?
szept. 1. 08:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
21%
¯\_(ツ)_/¯
szept. 1. 08:48
 2/19 A kérdező kommentje:
Értelmes a válaszod.
szept. 1. 08:50
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem a pin kódot írtad be, ez történhetett.
szept. 1. 09:00
 4/19 A kérdező kommentje:
De azt írtam be! Mi mást írhattam volna be? Mondom elfogadta amikor beraktam! Másodszorra nem fogadta el.
szept. 1. 09:12
 5/19 anonim ***** válasza:
46%
De hát nem azt írtad be, egyik-másik szám helyett egy téveset nyomtál.
szept. 1. 09:21
 6/19 A kérdező kommentje:
Ki írta hogy téveset ütöttem be???
szept. 1. 09:30
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
Az automata.
szept. 1. 09:34
 8/19 anonim ***** válasza:
63%
Az elütés azért valószínű, mert a kérdésben is van elütés. Szerintem visszaballagsz és újra próbálod vagy elmégy egy másik automatához.
szept. 1. 09:41
 9/19 krwkco ***** válasza:
68%

"mivel nem otp ügyfél vagyok (az atm otps én meg más bankba tartozom) ezért írjam be újra a pin kódom."

Nem a kérdezőhöz fordulnék, hanem a többi olvasóhoz.

Tapasztalt ilyet valaki valaha, hogy az ATM azt kérte, hogy még egyszer írja be a kódot, mert nem OTP-s a kártyája?

Én soha. Pedig azzal a kevés alkalommal, amikor kp-t veszek fel, mindig OTP-s ATM-nél teszem, más bankhoz tartozó kártyával.

szept. 1. 10:03
 10/19 anonim ***** válasza:
15%
Ezzel kapcsolatban semmin nem csodálkozom. Lehet korlátozni fogják a kp felvételt, a rendőrségnek kell ellenőrizni, nem válthatsz valutát stb. ezen a tájékon az ilyen húzások normálisnak tekinthetőek.
szept. 1. 10:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!