Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ilyet megengedhet magának egy...

Ilyet megengedhet magának egy banki ügyintéző? Ti mit reagáltatok volna?

Figyelt kérdés
Egy kisebb település OTP fiókjába mentem be, hogy lemondjam a kártyámat. Még sorszámot sem kellett húzni, annyira kicsi volt. Nem is kellett várnom, mondtam, hogy megakarom szüntetni a számlámat. Technikai hiba, menjek át a másik asztalhoz. Leülök, nézek rá, erre ő bámulja a monitort. Kb. fél perc után már meguntam, és ő is egyre görcsösebben lesi a monitort, mintha ott se lennék. Hát oké, még köszönni sem tud, ilyen nincs, hogy nekem kelljen előreköszönni. Ezután normálisnak mondhatóan viselkedett és beszélt velem, de egy pont után mondta, hogy két ügyintéző kell a lezáráshoz. Ugye 3-an voltak, az egyiknél technikai hiba, a második nekem segített, és a harmadik pedig éppen menni készült, vagy legalább is nagyon úgy csinált, ott járkálgatott össze-vissza. Amikor ennek az egyénnek szólt az ügyintézőm, akkor ő elkezdte ott mondani, hogy nem fél órával zárás előtt kell jönni, neki el kell menni, stb. Ezt tűrtem, mert túlakartam lenni rajta minél hamarabb, és semmi kedvem nem volt ilyenekkel vitázni, de egy ponton egyértelművé vált, hogy ezek nem fogják megcsinálni nekem azt, amiért jöttem. Eddig mesélem a sztorit, inkább le sem írom, hogy mit mondtam nekik ezután, mert törölnék a kérdést, és úgyis mindenki nekem esne, sokaknak nem világos az ok-okozat, szeretik keverni a kettőt.
2024. jún. 12. 11:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
50%
De, világos az ok-okozat: annyira sötét vagy papi, hogy nem vagy képes otthonról, online letiltatni a bankkártyád és/vagy megszüntetni a bankszámlád, ezért inkább még egyszer visszamész a fiókba az ügyintézőket boldogítani, és megalázó módon pitizni nekik, miután parasztkodtál, és azért ugyanoda, mert egy nagyvárosig már nem találnál el, meg benzinre sincs pénzed. Szaladj csak tátott szájjal a f.szerdőbe, ebben a sztoriban nem az ügyintézők fognak szopni, papi. 😁
2024. jún. 13. 15:04
 32/39 A kérdező kommentje:
31.: Nem lehet online megszüntetni a számlát, te agyi nyomorék. Az egyik írta, aztán mindenki átvette, bármiféle utánajárás nélkül. Levélben lehet lemondani, vagy személyesen. Én ugyan nem pitizek senkinek sem. Bemegyek, közlöm mit akarok. Ők meg választhatnak, hogy vagy megcsinálják, vagy szólok a felettesüknek, illetve panaszt teszek.
2024. jún. 13. 15:17
 33/39 anonim ***** válasza:

:D :D :D

"vagy megcsinálják, vagy szólok a felettesüknek, illetve panaszt teszek."

Ezek közül meg ugye egyik se jött össze, csak a gyakorin nyígás, az kimaradt a kis felsorolásodból. :D

2024. jún. 13. 15:57
 34/39 anonim ***** válasza:
Tegyél nyugodtan panaszt, max 30 nap múlva kapsz egy levelet, hogy kivizsgálták, elnézést, blablabla de nem megalapozott, pápá. Ők meg simán tehetnek ellened feljelentést, ha garázdálkodsz. Az OTP-s számlád pedig meg lehet online szüntetni, debilkém úgy, mint ahogyan én tettem például, nem egy bonyolult dolog ám ez, csak neked, különösebb utánajárást nem igényel, elég hozzá tudni olvasni. De te menj csak be, útközben meg valahogy juss dűlőre, hogy a kártyád szeretnéd lemondani, vagy a számlád megszüntetni 😁
2024. jún. 13. 16:55
 35/39 A kérdező kommentje:
33.: Ez nem mostani sztori, és nem nyígok, hanem éppen ti szórakoztattok engem. Ti válaszoltok nekem, ti jöttetek ide, az unalmamat űzitek, szóval akkor most ki is a csicska kinek? Egyébként meg pont úgy lett, ahogyan azt a kérdésemben leírtam. Miután közöltem, mit mondtam az ügyintézőknek, egyből ellenem fordulatatok, előtte meg persze olyanokat javasoltatok, hogy mószeroljam őket, tegyek panaszt. Ez aztán igazán gerinces, kicsit sem féreg hozzáállás. Valaki írta, hogy az autómmal kompenzálok. Mercedes-Benz, megmondom a véleményemet nyersen és őszintén (ti nektek meg csak arra futja, hogy sunyi, alattomos módon az ember háta mögött patkánykodjatok), ettől vagyok én igazi Férfi, nem kell, hogy kompenzáljak bármit is. Mondanám, hogy köszönöm szépen a válaszaitokat, de nektek is csak annyit üzennék, amennyit az OTP-s ügyintézőknek! :D
2024. jún. 13. 18:03
 36/39 anonim ***** válasza:

"... menjek át a másik asztalhoz. Leülök, nézek rá, erre ő bámulja a monitort."

1.

Át mentem, köszöntem az ott ülő ügyintézőnek, és megkérdeztem, hogy leülhetek-e hozzá, mert ...

2.

Át mentem, és köszönés nélkül letelepedtem elé ...

Akkor most az 1. példát csináltad ?

Akkor itt tényleg b. volt valaki.

2024. jún. 13. 18:38
 37/39 anonim ***** válasza:

Olyan országban és környezetben élek, ahol az emberek udvariasak egymással, mosolyognak, egyes részeken az idegenek is köszönnek és mosolyognak egymásra, ha elmennek egymás mellett az utcán.

Néha benézek ide, hogy milyen a "való világ".

A gyakori sosem okoz csalódást :D :D

2024. jún. 15. 11:48
 38/39 A kérdező kommentje:

"Néha benézek ide, hogy milyen a "való világ".

A gyakori sosem okoz csalódást :D :D"

Jó nagy lelki szegény lehetsz, ha ilyeneken élvezkedsz :D :D

2024. jún. 15. 13:14
 39/39 anonim ***** válasza:
38. Ki mondta, hogy élvezkedem? Ez a te feltételezésed, és a te lelkivilágod. De legalább te már leírtad, hogy milyen vagy.
2024. jún. 16. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!