Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Tudok úgy hitelt felvenni,...

Tudok úgy hitelt felvenni, hogy a szüleim ne tudják meg?

Figyelt kérdés

Apám nagyon ellenzi, hogy bármiféle hitelt, vagy akármit felvegyek. Kb 5-6 millió Ft-ra gondoltam, autót szeretnék venni. Igen tudom, kérdezni fogja honnan volt rá pénz, de majd megmondom, hogy gyüjtögettem már pár éve, meg kicsit olcsóbbnak mondom majd az autót.

Tehát ha vennék fel hitelt, az oké, egyedül megcsinálom, de ha kapom a csekket, azt meg lehet oldani, hogy valahogyan digitálisan küldjék és neten fizessem ki?

2023. okt. 20. 20:53
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

"Csak nekem ezek a 2000 körüli autók már nagyon elavultnak számítanak, nem égetném magam egy swifttel vagy corsaval, ha mindenki másnak a munkahelyemen jobb autói vannak, egyszerűen nem illene bele a képbe."

Igazad van, max elviszi a végrehajtó, de addig is tudtál vagizni a menő autóval.

Azt a szólást ismered, hogy addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér?

2023. okt. 21. 17:57
 32/44 anonim ***** válasza:
88%

Kerdezo, szerintem egy bank szamara te hitelkeptelen vagy (es normalis ember nem vallal kezesseget erted-neked).

A fizetesed - sajat bevallasod szerint - olyan alacsony, hogy havi 100-150-nel tobb nem marad. A bankok nem hulyek...sot.

2023. okt. 22. 00:18
 33/44 A kérdező kommentje:
400 bruttót keresek ha már kihúztátok belőlem. Szerintem nem olyan kevés inkább átlagos országos szinten. De nyilván sok elmegy belőle, ezért marad kevés amit félrerskhatok.
2023. okt. 22. 00:46
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Igen és azt ami marad csezd el kocsira, mer nincs mivel menőzni.
2023. okt. 22. 02:20
 35/44 A kérdező kommentje:
Istenem… nem menőzni akarok vele. De biztos nektek is van egy szint, ami alá nem adjátok.
2023. okt. 22. 06:42
 36/44 anonim ***** válasza:
0%

"De biztos nektek is van egy szint, ami alá nem adjátok."

Igen, van.

Pl. havi 400-ert nem vallalok el semmilyen munkat. Esetleg ketheti 400 szobajohetne, ha nagyon megszorulna a nadragszij, de jelenleg heti 400-nal tobb a bevetelem. Igaz, ehhez el kell hagyni anyuci-apuci kornyeket es nagykisfiukent elni 1000 km-vel arrebb. Hidd el, mindenfele szempontbol megeri, es meg a 15 milkas kocsin sem kell ennyit gondolkodni.

Egyetlen kriterium van, legyen egy minimum erettsegid, es valamilyen szakmad, akar villanyszerelo vagy nehezgepkezelo vagy akarmi. Ha efolott tudsz valamit felmutatni (pl orvosi diploma vagy valami hasonlo felsofoku vegzettseg nem a bufe szakrol), akkor a heti 800 se lesz elerhetetlen.

2023. okt. 22. 07:26
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

"De biztos nektek is van egy szint, ami alá nem adjátok."

Igen, van. Nem veszek fel ekkora hitelt és adósítom el magam csak azért évekre, hogy a csorda ne taszítson ki magából.

Ennek az ellenkezője nálam a felelőtlenség szintje.

2023. okt. 22. 07:41
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

"Istenem… nem menőzni akarok vele. De biztos nektek is van egy szint, ami alá nem adjátok."

Aki hitelből tud csak bizonyos szint fölött maradni, ami az ingóságokat illeti, az szánalmas. Mert azt akarja láttatni, hogy neki telik rá, holott francokat, csak hozott egy rossz anyagi döntést.

Amúgy te írtad, hogy ciki lenne mások autója mellett, ha neked csak idősebb kocsira telik.

2023. okt. 22. 09:46
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

38!

Tökéletesen jól írtad!

2023. okt. 22. 11:24
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Csak, hogy tudj róla - havi bruttó 400-al, te nem vagy 5- 6 milliós autó szintjén. Gondolod át ezt még1x légyszives! 🙂
2023. okt. 22. 12:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!