Tudok úgy hitelt felvenni, hogy a szüleim ne tudják meg?
Apám nagyon ellenzi, hogy bármiféle hitelt, vagy akármit felvegyek. Kb 5-6 millió Ft-ra gondoltam, autót szeretnék venni. Igen tudom, kérdezni fogja honnan volt rá pénz, de majd megmondom, hogy gyüjtögettem már pár éve, meg kicsit olcsóbbnak mondom majd az autót.
Tehát ha vennék fel hitelt, az oké, egyedül megcsinálom, de ha kapom a csekket, azt meg lehet oldani, hogy valahogyan digitálisan küldjék és neten fizessem ki?
Hány éves vagy? :D
Mármint ha felnőtt vagy mi közük van hozzá.
Mondjuk annyira csak nem hülyék, hogy elhiszik, hogy tényleg annyi volt az autó, önerőből, de te tudod 🤷🏻
nem tudják meg de hülyeség..150e törlesztőnél fater se hülye honnan lehet a pénz..
nem kapsz csekket folyószámrárol vonják 99%ban de utalhatod is stb
igazából ha fizetésből kellene összegyűjtenem, akkor az sokáig tartana, mert havonta max 100-150-et tudok félretenni a fizetésből...
Busszal járok dolgozni, de csak maga a buszozás 2 óra, meg még sétálni is kell 1-2km-t.
Nézted a hitelkamatokat?
Autóra szemelyi kölcsönt kaphatsz, ha kapsz egyáltalán...
Jelenleg 14-20% között van a személyi hitel. 6 milliónál 5 év futamidőre ez havi 150e.
+ költségek, +egyéb díjak.
Autó fenntartás, az üzemanyag közelíti a 700forintot. Jövöre jövedékiadó emelés... Biztosítás, autó adásvétel díja, szerelések, karbantartások, tartozékok.
Csak mert 1km-t kell gyalogolnod. :D
Végülis te tudod, de ha mindenáron fel akarod ezt a marha szr hitelt venni, ennyire rossz kamattal, akkor az OTP-hez gyere, van részvényem, és több osztalékot fogok kapni, köszi.
3. Nincs baj a hitellel, ha átgondolt, és kiszámolt.
Par éve vettem lakást, 3% hitel, most szanaszét inflálódik, pár év és gombokat fogok fizetni.
5.
Ha elköltözik, és lakást fog bérelni, esze ágában sem lesz autóvásárláson gondolkodni, főleg nem hitelből, mert a meghetése fogja elvinni minden pénzét, bár ez a jobbik eset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!