Egy olyan számla díját szeretném csökkenteni, amire nem érkezik rendszeres jövedelem, csak pár havonta kb. 100 ezer utalás. Sosincs ATM használat, nem megy róla rendszeres utalás, nincs rajta lekötés, SMS értesítő se szükséges stb. Csak arra kell, hogy kb. 2 hetente erről fizessem az élelmiszer házhozszállítást, meg havonta feltöltsek egy kártyás mobilt. Átutalást indítani nagyon ritkán szoktam erről a bankszámláról, akkor is alacsony összegekkel. Papíralapú kommunikációra nincsen szükségem, netbankban ellenőrzöm az egyenlegét, számlatörténetét. Ha van itt valaki, aki jártas az ilyesmiben, és rutinosan meg tudja mondani hogy melyik bankhoz érdemes mennem, melyik számlacsomagot választva, akkor előre is köszönöm a segítséget!
Másik bankszámlád van? Miért érzed úgy, hogy erre a pár dologra külön bankszámla kell?
febr. 3. 14:07
4/9 A kérdező kommentje:
1. Megnézem a Bankmonitort, köszi!
2. A Revolut és Wise akkor is nyerő, ha az oda érkező pénzt én utalom? Ha jól tudom, akkor oda csak nemzetközi átutalással lehet pénzt tölteni, ami drága, ha jól tippelek.
3. Most csak ezt a számlát szeretném optimalizálni, másikkal összevonni nem tudom.
febr. 3. 14:13
5/9 anonim válasza:
Revolutra tudsz kártyával befizetni.
febr. 3. 14:20
6/9 anonim válasza:
Wise-ra is és ellenben a revoluttal a wise ad magyar számlaszámot is
febr. 3. 14:40
7/9 anonim válasza:
"Wise-ra is és ellenben a revoluttal a wise ad magyar számlaszámot is"
Cserébe pofátlan költséget számol fel még a bankkártyás top-up-ra is.
febr. 3. 15:19
8/9 anonim válasza:
Wise-ra tudsz utalni a bankszámládról pillanatok alatt. A Wise-nak azért magasabbak a költsegei, mert ők nem veszteséget szeretnének termelni, mint néhány másik hasonló szolgáltató. Lehet alacsony áron csinálni mindent, úgy hogy a befektetők pénzét égeted, csak az ilyen üzleti modell nem lesz hosszú életű.
febr. 3. 16:47
9/9 anonim válasza:
"Wise-ra tudsz utalni a bankszámládról pillanatok alatt."
Miért az ingyen van? Biztos ha valami több ezer forintos prémium számlacsomagra fizetsz elő a bakodnál. Akkor meg minek a Wise?
Nem is értem mi a létjogosultsága ennek a szolgáltatónak a piacon.
Nincs havidíja a Wise-nak oké. De minden más szolgáltatás használatáért kumuláltan kb annyit fizetsz, mintha azokat a szolgáltatásokat megfizetnéd a hazai bankodnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!