Melyik bankot válasszam diákszámla esetén?
18 éves vagyok, végzős gimnazista, most megyek egyetemre. 5 éve a K&H-nál voltam, nagyon drága lett, meg nulla szolgáltatást adott gyakorlatilag. Egy hónapja átmentem az Erstéhez, de kiderült; itt sem fenékig tejfel minden. A George érdekes, az utalás drága, a bankkártya valamint az értesítések is. Az ügyfélszolgálat kb elérhetetlen, ATM alig van.
Az OTP Juniorban gondolkodom, mivel elvileg ingyenes a kártya 24 éves koromig, meg van 100.000-ig ingyenes utalás, valami kedvezménycsomagot kell bekapcsolni elvileg, meg a devizaszámla is havonta 74ft, meg a push üzenetnek sincs díja elvileg. (Meg van egy értékpapírszámlám, de ahogy nézem az is sokkal olcsóbb az OTP-nél.)
Az OTP-ről mi a véleményetek? Személyes tapasztalatok, kiszolgálásban pl., mennyire lehúzósak stb
Köszönöm!
Erste-t ajánlom, minden ingyenes kivéve az átutalásokat, -de választhatod ezt a kedvezményt is. Éves szinten van kártyadíj, 2452Ft.
21F
#5-ös vagyok. A díjjegyzék a kedvezmények nélküli díjakat mutatja. Ha bemész egy bankfiókba, és megkérdezed az ügyintézőt ő is el fogja mondani, hogy mik a feltételek.
Én annó a George kedvezményt választottam mert keveset utalok, 250ft/számla/kártya helyett 125Ft-ot fizettem havi szinten mindegy volt hogy 0 vagy 500 értesítő jött vásárlásokról de egy ideje most ingyenessé tették.. Szóval ha utalsz sokat van lehetőség díjmentes eseti átutalás kedvezménycsomag választására teljesen ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!