80-100ezer ft-os lizinget mekkora fizetes mellett mernetek bevallalni?
Jó, hát az is számít, hogy mennyi a kiadás.
Nekem 700 a fizetésem, nincs hitelem, van saját ház, mégis max 40 ezrrt merek bevállalni, de ez én vagyok.
Kb minimális a kiadásom, szüleimmel élek, 26 éves vagyok.
50% önerőt tudnék fizetni a kocsira(konfigurátor szerint 16 misi a teljes ára).
Kiadásom: 17 ezres telefon,tv,internet, illetve havi szinten adok szüleimnek 100ezret rezsire és kajára.
hibrid munkarendben dolgozom, heti 1x bejárjak, de szeretek utazgatni, és a mostani kocsim eléggé fapad, se szervó, se klíma(99es évjárat), ez miatt válatnék, és akkor már új kocsit nézegetek.
kb 120ezer a havi fix kiadásom
Mintha már kérdezted volna ezt...
Ahogy a másik kérdésednél is írtam, attól is függ, milyen egyéb kiadásaid vannak. Ha csak saját magadat tartod el, van lakásod, nincs egyéb hiteled, nincs drága hobbid, akkor nettó 400-nál is már röhögve bevállalnám. 750-nél meg ne haragudj, de nem hiszem el, hogy ezt minden hónapban mind elszórod és nem marad 100 sem hó végére. Mert ha tényleg így van, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
Na jól van, de saját lakás?
Én ekkora fizetésből erre gyúrnék.
A kocsi értéke annyival lesz minden hónapban kevesebb, mint amennyivel fizeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!