A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
361/1277 anonim válasza:
Azt hol találom meg, hogy meddig kell befizetni a tandíjat? Vagy még az nincs rendezve nem is kapom meg a szabadfelhasználásút? Hogy megy ez önköltségesen?
362/1277 anonim válasza:
360-es köszi. Nekem ma éjjel vonták le valamikor, remélem akkor azt már ma látják! Most megnyugtattál :)
363/1277 anonim válasza:
261-es nálunk ki írták annó a tandíjat, és ott volt a befizetési határidő is. Befizetések között.
364/1277 anonim válasza:
354-es fir-ben semmi, ez már tényleg a vicc kategória
365/1277 anonim válasza:
#363 nekem nincs kiírva de a FIR-be bent vagyok és a szabadfelhasználásúm folyósítható. Remélem most ez nem húzza keresztbe a dolgokat…
366/1277 anonim válasza:
Nekem a tandíjas diékhitel is folyósitható pedig államin vagyok... remelem nem utalnak oda semmit.
368/1277 anonim válasza:
SZE
Nekem még mindig semmi.. Még a FIR is változatlan
370/1277 anonim válasza:
már kb a fir a kezdőlapom 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!