Az a baj, hogy akkortol van jogviszony mikor ok akarjak. Rafogjak, hogy a feltetelt teljesitett hallgatokat iratkoztassak be. Peldaul nekem aztmondtak, hogy megvarjak a reg.het veget illetve ezzel egyidopontban levo targyfelvetel veget, mert min.1 kreditet felkell venni…nyilvan ez csak kifogas mert mas egyetem siman mar feltett mindenkit a fir-be csak minket nem..
2023. szept. 12. 21:15
402/1277 anonim válasza:
A tavalyi fir leallastol eltekintve, sose volt ilyen , hogy megvárják a reg idó végét. Legalábbis nekem eddig kifejezetten jó tapasztalataim voltak.
2023. szept. 12. 21:20
403/1277 anonim válasza:
400, köszönöm, megtaláltam, ott is a mai nap van, illetve hogy a Utolsó tanulmányi adategyeztetés állapota: Pozitív.
Egyébként ezt írják, hátha valakinek hasznos lehet.: Az alábbi táblázatban az Ön által lekérdezett adatokat láthatja. A megjelenő táblázatban feltüntettük az adatok aktualizálásának dátumát. Ez azt jelenti, hogy az összes megjelenő adat ebben az időpontban került frissítésre a rendszerünkben, tehát elképzelhető, hogy azóta már megváltoztak. Az elektronikus úton beküldött nyomtatványok feldolgozásához és a Diákhitel Direkt rendszerben történő lekérdezhetőségéhez a bejelentéstől számítva 2-3, a postai úton beküldött nyomtatványok esetében 4-5, a hiteligénylési helyeken személyesen leadott adatlapok esetében 5-7 munkanapra van szükség.
2023. szept. 12. 21:33
404/1277 anonim válasza:
Nyíregyházi Egyetemen van már akinek az adatai szerepelnek a FIR-ben?Az enyém még nem szerepel.A dh. statuszom feldolgozás alatt van.
2023. szept. 13. 05:40
405/1277 anonim válasza:
En sem kerultem fel nyilvan tovabbra sem:(
2023. szept. 13. 06:07
406/1277 anonim válasza:
Sziasztok! Beszéltem ügyintézővel, azt mondta aktív lett a félévem, valószínű szerdára 09.13-án utalják a szabad diákhitelt. Viszont ma ránéztem a weboldalon és azt írja státusznak, hogy “törlesztésre vár”
Most nagyon kétségbe vagyok esve :(
2023. szept. 13. 07:39
407/1277 anonim válasza:
NKE-sek végre nekem megjelent a félévem a FIR-ben
2023. szept. 13. 07:59
408/1277 anonim válasza:
Szorítok mindenkinek, hogy jöjjön ma az utalás :)
2023. szept. 13. 08:06
409/1277 anonim válasza:
Én kedden megyek bankba, valakinek onnantól, hogy meglett a diakszámlája mennyi idő volt meg folyosíthatóvá vált, vagy utaltak ? (Első éves vagyok)
2023. szept. 13. 08:49
410/1277 anonim válasza:
SZE
Bárkinek bármi változás? Nekem továbbra sincs semmi..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!