Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Telekomnál modosítottam a...

Telekomnál modosítottam a csomagomat, részletfizetéssel?

Figyelt kérdés
Telekomnál egy ügyintézőnél szerettem volna kihozni egy Laptopot részletre, amit az otthoni előfizetésemhez csatolt. Viszont az ügyintéző a beleegyezésem nélkül a 2000-res netemet levitte 250mb-ra, iletve 2 új előfizetéses sim kartyat is tett a rendelésem mellé, amiket én nem kértem, nem kértem hogy a csomagomat tegye lejjebb. Ugye webshopba lett megrendelve, ha nem veszem át, akkor ugye visszaáll minden a régi díjcsomagomra? Elviekben van 14 napom hogy elálljak a rendeléstől.

tegnap 23:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Elállhatsz, de külön ügyintézési folyamat lesz vissza állítani mindent. Illetve az aktuális szerződést kell lecsekkolni. Nem veszed át, attól nem biztos hogy helyre áll a rend sőt...
ma 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!