Yettelnél telefonvásárlásnál hogy működik részletfizetés?
Figyelt kérdés
Ugye mivel részletfizetés ezért gondolom kell valami igazolás vagy ilyesmi, de egy órányi keresés után sem volt egy szó se róla hogy ez feltétel, csak sejtem. Miért nem kommunikálnak világosan ezzel kapcsolatban? És most akkor végülis kell valami jövedelemhez kapcsolódó dolog vagy sem?dec. 5. 22:33
1/3 anonim válasza:
Nem kell jövedelemigazolás, de előfizetési előélet jó ha van.
Drágább készülék és/vagy korábbi fizetési problémák esetén szoktak előleget kérni, amit később beszámítanak a számlafizetésbe.
Én simán kihoztam a legfrissebb iPhone-t, de tudják, hogy kiváló ügyfél vagyok.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nincs egyáltalán, szóval ilyenkor se kell csak nő az előleg?
dec. 6. 12:53
3/3 anonim válasza:
Nem kell hozzá semmi. Egy drágább telefonnál is 25 ezer a havi törlesztő. Ez nem akkora összeg, hogy valaki ne tudná kifizetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!