Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Végrehajtói tartozás mellett...

Végrehajtói tartozás mellett tudok felvenni személyi kölcsönt?

Figyelt kérdés

Volt férjem miatt keletkezett a tartozásom, amiről nem tudtam hogy halmozza fel az én nevemben, a leveleimet ő vette át, s engem nyílván nem tájékoztatott ezekről. Legutolsó lépésként a végrehajtó már megtalált engem és én meg is állapodtam velük részletfizetésben. (Hisz az én nevemen van a felhalmozott tartozás ezért mást nem tudok csinálni csak kifizetni)

Így tudok felvenni személyi kölcsönt? Nyílván ebből a kölcsönből elsősorban a tartozást szeretném egyben kifizetni.

#végrehajtás #részletfizetés #személyi kölcsön #Végrehajtás mellett személyi kölcsön
okt. 28. 11:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

"Volt férjem miatt keletkezett a tartozásom"

Ilyen NINCS! Feljelented, az aláírásod gondolom hamisította, bűncselekményt követett el, a többi a férjed gondja.Hiába van bárhol a Te neved az aláírás a lényeg.

okt. 28. 11:51
 2/16 A kérdező kommentje:

Nem hamisította az aláírásom. Az én nevemen volt, viszont amikor elváltunk ő állítólag átiratta a saját nevére, amiről én láttam is egy “bizonyítékot” (ami ezekszerint egy kamu papír volt amit ő csinálhatott, ezekben mindig is otthon volt)

Ugye utána szépen átvette a leveleimet hisz a “férjem” és a férjezett nevemre ment a levél. (Akkor már mi elváltunk) S szépen adósságot hagyott nekem.

okt. 28. 11:56
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem kaphatsz személyi kölcsönt nyilván. A volt férjed sem tudott felhalmozni tartozást a nevedben a tudomásod nélkül, lévén bármilyen a neveden levő szerződést csak te tudsz megkötni a saját személyes okmányaiddal.
okt. 28. 11:56
 4/16 A kérdező kommentje:
Fentebb leírtam, én írtam alá. Az én nevemen volt minden. Amit ő át iratott állítólag a nevére. Amiről papírt is láttam.
okt. 28. 11:58
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
"ő állítólag átiratta a saját nevére" semmilyen kölcsönt, hitelt, előfizetést nem tud átíratni senki a saját nevére. Ezt te sem gondolod komolyan, hogy bárki is elhiszi.
okt. 28. 12:01
 6/16 A kérdező kommentje:

Ez egy autó, aminek a biztosítása, gyorshajtás stb halmozódott fel.

Egy szóval nem írtam hogy hitel vagy kölcsön.

okt. 28. 12:04
 7/16 A kérdező kommentje:
S megkérnélek titeket ha segíteni nem tudtok a témában legalább rosszindulattal ne írjatok. Köszi
okt. 28. 12:09
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Személyi kölcsönt azt nem kapsz, de ha tudod bizonyítani, hogy a tartozást nem te halmoztad fel, meg már a válásotok után keletkezett, akkor nem is kell kifizetned, simán emelhettél volna kifogást a végrehajtónál.
okt. 28. 12:14
 9/16 anonim ***** válasza:
86%

" Amit ő át iratott állítólag a nevére. Amiről papírt is láttam." Nos akkor azzal a papírral menj el a rendőrségre.

És megkérnélek téged, ha segítséget és tanácsot kérsz ne kezdjél el acsarkodni azokra akik ezt megpróbálják.

" (Hisz az én nevemen van a felhalmozott tartozás ezért mást nem tudok csinálni csak kifizetni)" Pont ebben akartunk segíteni. Nem kell kifizetned, feljelentést kell tenned. Ezt itt nem bírjuk megoldani a te nevedben az biztos.

okt. 28. 12:21
 10/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást és a segítséget, mivel sajnos megkértem a részletfizetést ezért ezzel elismertem egyben a tartozást is. Bizonyítékom nincs a volt férjem ellen, sajnos az én hibám is, figyelmetlen voltam és megbíztam benne.
okt. 28. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!