Végrehajtói tartozás mellett tudok felvenni személyi kölcsönt?
Volt férjem miatt keletkezett a tartozásom, amiről nem tudtam hogy halmozza fel az én nevemben, a leveleimet ő vette át, s engem nyílván nem tájékoztatott ezekről. Legutolsó lépésként a végrehajtó már megtalált engem és én meg is állapodtam velük részletfizetésben. (Hisz az én nevemen van a felhalmozott tartozás ezért mást nem tudok csinálni csak kifizetni)
Így tudok felvenni személyi kölcsönt? Nyílván ebből a kölcsönből elsősorban a tartozást szeretném egyben kifizetni.
"Volt férjem miatt keletkezett a tartozásom"
Ilyen NINCS! Feljelented, az aláírásod gondolom hamisította, bűncselekményt követett el, a többi a férjed gondja.Hiába van bárhol a Te neved az aláírás a lényeg.
Nem hamisította az aláírásom. Az én nevemen volt, viszont amikor elváltunk ő állítólag átiratta a saját nevére, amiről én láttam is egy “bizonyítékot” (ami ezekszerint egy kamu papír volt amit ő csinálhatott, ezekben mindig is otthon volt)
Ugye utána szépen átvette a leveleimet hisz a “férjem” és a férjezett nevemre ment a levél. (Akkor már mi elváltunk) S szépen adósságot hagyott nekem.
Ez egy autó, aminek a biztosítása, gyorshajtás stb halmozódott fel.
Egy szóval nem írtam hogy hitel vagy kölcsön.
" Amit ő át iratott állítólag a nevére. Amiről papírt is láttam." Nos akkor azzal a papírral menj el a rendőrségre.
És megkérnélek téged, ha segítséget és tanácsot kérsz ne kezdjél el acsarkodni azokra akik ezt megpróbálják.
" (Hisz az én nevemen van a felhalmozott tartozás ezért mást nem tudok csinálni csak kifizetni)" Pont ebben akartunk segíteni. Nem kell kifizetned, feljelentést kell tenned. Ezt itt nem bírjuk megoldani a te nevedben az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!