A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
351/1277 anonim válasza:
349 akkor szerinted ha én ma utaltam el (12-re van automatikus utalás állítva) akkor nem kapok meg a héten? Igazából ma van a határidő..
352/1277 anonim válasza:
Lehet ha ötödikén utálom el sem könyvelik fel utalasig…
354/1277 anonim válasza:
Van akinek meg FIR semmi?
355/1277 anonim válasza:
354 nekem sincs semmi még mindig. Adategyeztetés. Ez siralmas es röhejes.mai világban egy diákhitel 3 kib***ott hét alatt nem fut át. Egy 20-40 milliós lakáshitel meg 2 nap. Nonszensz. És dühítő. Mert valószínűleg viccből vettük fel…
356/1277 anonim válasza:
Egyetertek, mar teljesen kezd kilathatatlan lenni a helyzet mihez kezdjek
357/1277 anonim válasza:
#351-es igazából mivel 12 a befizetési határidő te sem késtél a fizetéssel és az enyémet már láttak pénteki beérkezéssel, szerintem nálad se lesz gond de csak ez az én véleményem🙏🏽szurkolok neked is
358/1277 anonim válasza:
Köszi 357-es! :) remélem nem lesz gond, ha korábban gondolok erre elutaltam volna picit korábban, de már mindegy
Melyik nap utaltad te el?
359/1277 anonim válasza:
Nem tudjatok veletlen, ha mar beirtam a dh2 szamot, hogy kuldjek a tandijat feltesznek-e a fir-be, hogy a dh1 is haladjon?🥹
360/1277 anonim válasza:
#358-as csütörtökön utaltam 4-5 óra körül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!