A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Ugyanúgy, péntekre reggelre lettem folyosítható státusz és előtte napokba FIR
Ezt én is akartam kérdezni. Most kell igényelnem képzésre is hitelt de nem tudom sajnos ez hogy megy. Ha valaki tapasztaltabb segítsen pls.
Ugyanúgy és ugyanakkor és ugyanott lehet mint a szabad felhasználásút :)
Persze akkor sincs gond, ha netán egy héttel később igényled, mint pl a másikat, csak ugye időben legyél, hogy meddig ad a suli határidőt a beérkezésig. :)
En pedig azt szeretnem kerdezni, hogy melyiket folyositsak korabban, az egyetemnek vagy nekem? Illetve sok ideig tart az egyeztetes mikor hozzarendelem a tetelhez a dh szerzodes szamot? Koszi ha valaszolsz nekemis🥹
Nem vagyok fent a fir-ben ezert kerdem mert elvileg a dh2 folyositasahoz fent kell lenni ugyanugy
A szabadot mindig hamarabb utalják. Legalábbis a Debreceni Egyetemnél így van. Bár szerintem ez nem sulifüggő.
Ez a hozzárendelés a neptunban van? Erre már nem emlékszem, mert évekkel ezelőtt igenyeltem, és azóta folyamatos 😅
Kosziii!🥰
Aha es tudod utana kiirja, hogy egyeztetes miutan kiirtak az onkoltseg tetelt
Remelem megkapom ebbe a honapba a szabadfelhasznalasut, mert jol jonne😅 remelem feltesznek a fir-be mostmar minket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!