Erdemes lenne 12 millio ft allampapirban levo penzt Euroba atvaltani?
Figyelt kérdés
Jelenleg 12 millio ft-om van allampapirokban. Es a kerdesem az, hogy okos otlet lenne Euroba menekiteni?
Ha atrakom Euroba, akkor csak tartsam euro szamlan? Vagy kossem le Euro allampapirokba, vagy tartsam itthon?
2023. jún. 4. 22:21
11/11 Bőrarc válasza:
Arany=spekuláció, nézd meg az árfolyam grafikonját az elmúlt 20 évben(1980-ig nem is kell visszamenned).
CHF: szintén az, de az biztos, hogy stabilabb, mint az Euro. Ha már deviza/valuta, akkor én is inkább a svájci frankot választanám.
De nekem ezek nem befektetések. A befektetés nekem az, amikor egy eszköz hozamot termel, kamatot/osztalékot fizet. Nekem az a befektetés, ami mögött van egy értékteremtő szervezet. Ez lehet egy cég, ország, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!