Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyibe kerül 3 millió...

Mennyibe kerül 3 millió forint készpénz felvétele OTP bankkártyáról?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:
29%

Napi 1M a limit.

De amúgy 1,5% kb.

tegnapelőtt 22:49
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

A kondíciós lista tartalmazza. Ehhez google keresés kell, majd abban magyar nyelven kiolvasni a díjmértéket és ezután egy szorzás.

Ezekből mi nem megy?

tegnapelőtt 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Nos ha a bankkártyán helyezkedik el a 3 millió ft pl egy nagy köteg húszezres formájában akkor onnan a bankkártyáról ingyenesen felveheted a kezed segítségével, ha sikerül leküzdeni a gravitációs ellenállást. Ha rá van ragasztva a bankkártyára akkor nehezebb róla felvenni, de kis macerával még az is megoldható plusz költségek nélkül.
tegnapelőtt 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
kb. 50k
tegnapelőtt 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit nulláztok, 3M-t az életben nem veszek ki kártyával, mert napi limit van.

Bankfiókban lehet ekkora összeget egyszerre, de azt is be kell jelenteni előtte.

Ahhoz meg nem bankkártya kell, hanem számlaszám.

tegnapelőtt 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Mire bankkártyával leveszegeted a 3 milliót ahhoz a napi limit+az automata egy tranzakcióra vonatkozó limitje miatt elég sok idő fog kelleni. Napokig járkálhatsz az automatához emiatt. Nem lenne egyszerűbb jelezni bankfiókban a szándékot előre és felvenni ott?
tegnapelőtt 23:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Bankszámláról gondoltam. Hogy úgy kb mennybe kerül a tranzakció. Aki akarta szerintem értette.
tegnapelőtt 23:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Napi 500 000 az országos napi limit, törvényben limitálva.

OTP-automatában szerintem 300 000, más bankoknál lehet kivenni a napi 500 000-t.

Automatából 6 nap alatt tudsz kivenni 3 milliót.

A számlacsomagodtól függ a díja.

tegnap 01:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Aki akarta értette 😅

Nem azt kérdezted, amire kíváncsi voltál, az két külön dolog, honnan kellett volna tudni hogy egyébként másra vagy kíváncsi?

Van egy alap+1,5-1,75%.

Számlacsomag függő, de ugye ezt is tudnunk kéne, neked melyik van.

tegnap 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!