Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyibe kerül 3 millió...

Mennyibe kerül 3 millió forint készpénz felvétele OTP bankkártyáról?

Figyelt kérdés
jan. 5. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:
29%

Napi 1M a limit.

De amúgy 1,5% kb.

jan. 5. 22:49
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

A kondíciós lista tartalmazza. Ehhez google keresés kell, majd abban magyar nyelven kiolvasni a díjmértéket és ezután egy szorzás.

Ezekből mi nem megy?

jan. 5. 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Nos ha a bankkártyán helyezkedik el a 3 millió ft pl egy nagy köteg húszezres formájában akkor onnan a bankkártyáról ingyenesen felveheted a kezed segítségével, ha sikerül leküzdeni a gravitációs ellenállást. Ha rá van ragasztva a bankkártyára akkor nehezebb róla felvenni, de kis macerával még az is megoldható plusz költségek nélkül.
jan. 5. 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
kb. 50k
jan. 5. 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit nulláztok, 3M-t az életben nem veszek ki kártyával, mert napi limit van.

Bankfiókban lehet ekkora összeget egyszerre, de azt is be kell jelenteni előtte.

Ahhoz meg nem bankkártya kell, hanem számlaszám.

jan. 5. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Mire bankkártyával leveszegeted a 3 milliót ahhoz a napi limit+az automata egy tranzakcióra vonatkozó limitje miatt elég sok idő fog kelleni. Napokig járkálhatsz az automatához emiatt. Nem lenne egyszerűbb jelezni bankfiókban a szándékot előre és felvenni ott?
jan. 5. 23:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Bankszámláról gondoltam. Hogy úgy kb mennybe kerül a tranzakció. Aki akarta szerintem értette.
jan. 5. 23:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Napi 500 000 az országos napi limit, törvényben limitálva.

OTP-automatában szerintem 300 000, más bankoknál lehet kivenni a napi 500 000-t.

Automatából 6 nap alatt tudsz kivenni 3 milliót.

A számlacsomagodtól függ a díja.

jan. 6. 01:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Aki akarta értette 😅

Nem azt kérdezted, amire kíváncsi voltál, az két külön dolog, honnan kellett volna tudni hogy egyébként másra vagy kíváncsi?

Van egy alap+1,5-1,75%.

Számlacsomag függő, de ugye ezt is tudnunk kéne, neked melyik van.

jan. 6. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!