Akik állampapírba fektetnek, tisztában vannak vele, hogy az államnak adják kb ingyen a pénzt, ami egy kimondottan valószínű államcsőd esetén soha nem fog már visszaköszönni, illetve hogy az állampapír kamatozása kb fele a tényleges inflációnak?
"Tévedsz, az enyémet biztosan nem. A sajátodat sem tudod finanszírozni, azért kell az én adóm a te álompapírodhoz."
Mindent tudok finanszírozni drága bogár, ami költségem felmerül! Te ettől ne félj!
Azt viszont gyanítom, hogy neked másjellegű segítségre lenne szükséged. Kezdesz ahhoz a csoporthoz tartozni, akiknek nem szabadna köztünk járni, mert gondolkodásban veszélyesek. ;)
Szerintem jó, remek befektetés az állampapír. Aki tud jobbat, írja le.
A 0%-os "álompapírozót" szerintem jelenteni érdemes, minden kommentjét, mert provokatív jelleggel írogatja az elképzelt butaságait.
@44
Csak tényeket ír.
Mindig.
Persze, homokba dugott fejjel nem látszik.
45
Te most tényleg e/3-ban beszélsz magadról? Sok volt a karib koktél? Vagy elfelejtettel atjelentkezni a másik accountra?
48
Koran keltel a karib szigetek egyiken? Csak mert ott épp 4 óra 50 perc van :D
Várjál kitalalom, már a Riviérán reggelizel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!