Akik állampapírba fektetnek, tisztában vannak vele, hogy az államnak adják kb ingyen a pénzt, ami egy kimondottan valószínű államcsőd esetén soha nem fog már visszaköszönni, illetve hogy az állampapír kamatozása kb fele a tényleges inflációnak?
Köszi. Talán utalhatnád egyből nekem is az adódat. :)
"A gagyi álompapírod kamatát én fizetem az adómból."
Én meg a tiedét. Most akkor boldogabb vagy?
Továbbá, a befektetett pénzemmel finanszírozom a mostani ellátásodat is, például ha orvoshoz mégy, hiszem az államnak adtam kölcsön, amit ilyesmikre szokás felhasználni (legalábbis remélem, hogy nem stadiont épít belőle). :)
Államcsőd?
Ha nem állampapírba van a pénzem, hanem máshol, államcsőd esetén az sem érne semmit.
“A gagyi álompapírod kamatát én fizetem az adómból.”
Mivel több adót fizetek, mint a teljes jövedelmed, így aligha hiszem.
@12
Kössz az ajánlatot, elég ingyenélőt tartok el így is, nem kell még plusz egy.
16
Te mit izgulsz ezen "mr napi 2%-ot csinálod daytradel"? Ez neked aprópénz nem? Jövőre úgyis beelőzöd Mészárost aztán retteghet W. Buffet...
@13
Tévedsz, az enyémet biztosan nem. A sajátodat sem tudod finanszírozni, azért kell az én adóm a te álompapírodhoz.
Én értékteremtéssel termelek profitot, nem mások által finanszírozott álompapírral. Az én profitom független az országodtól is, tehát ha esetleg államcsőd lenne is, engem nem érintene.
@17
Kellene még egy kicsit művelned magad az anyanyelvedből, mert ez így vérciki.
19
Az. EGY betű hibán rugózás egy klotyorol írt kommenten az igazi érvelés :D
De a sárga buszon ülve arról kamuzni nap mint nap, hogy te vagy az új warren buffet az tök oké, igazad van!
"sárga buszon"
Tükörbe néztél? :D :D :D
Ilyeneket egyébként te kamuzol. Nyilván ezt hoztad otthonról. A kamut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!