Mindenki felkészült rá, hogy egy jó időre utoljára láttuk 400HUF felett a dollárt?
Update: USDHUF június végéig 336
Nyilván nem egyenes vonalban, hanem hullámzásokkal.
És? Utoljára decemberben volt, mégis lementünk azóta 386-ról 366-ig.
A Fed kamatdöntésének nincs kizárólagos szerepe a dollár árfolyamában. Van rá hatása, de rengeteg más faktor is benne van a képletben. Főleg az, hogy mennyire erős a risk on/risk off környezet. Ha a befektetők kiszállnak a dollárból és részvényeket, kötvényeket vagy nyersanyagot vásárolnak, akkor gyengül a dollár. Most is pont ez történt december óta.
Egyébként a Fed feltételezhetően júniusban le fog állni az emelésekkel. Pivot nem lesz, de pause talán.
Addig lesz 3 emelés:
Most februárban 25 vagy 50bps
- márciusban szintén 25 vagy 50
- májusban 25
aztán júniusban talán már semmi. Addig az amcsi infláció lemegy 4% körülre.
Amúgy a 27-es válaszom ajánlom minden kétkedő figyelmébe. Október 13.
Aznap volt a csúcs.
Igazából picit bűntudatom van, mert valójában a jövőből érkeztem és így nem annyira fair azzal flexelni, hogy tudom mi fog történni. :)
"Update: USDHUF június végéig 336"
És melyiket tartod a meghatározóbbnak a minimumot illetően? A várakozásod szerint. A körülbelüli dátumot vagy a szintet?
Hehe.:)
Milyen jól megjósoltad.:)
Ez meg az én topicom:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
87: Mikor számítasz rá? Mennyi lesz az alja?
81: Ez a tipped? Mi alapján?
És hogyhogy 6 hónapra előre tippelsz?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!