Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mindenki felkészült rá, hogy...

Mindenki felkészült rá, hogy egy jó időre utoljára láttuk 400HUF felett a dollárt?

Figyelt kérdés

2022. júl. 29. 02:33
 111/141 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
2023. febr. 3. 16:49
 112/141 A kérdező kommentje:
Nincs mit! Jó tanulást. :)
2023. febr. 3. 18:53
 113/141 anonim ***** válasza:

112.:) Meglesz.:)

Érdekes olvasni az első oldalt. Nekem is van egy hasonló topicom, nekem is megmondták, hogy hülye vagyok.:)) MERT állítólag a közgazdászoknak hinni kellene, akik nem ezt jósolták. De azt nem mondták meg, kik voltak azok a közgazdászok, én nem találtam olyan prognózist (közgazdásztól:)), miszerint a dollár szárnyalni fog.

2023. febr. 3. 19:01
 114/141 A kérdező kommentje:
Én amondó vagyok, hogy annak aki nem akarja a látszólag unalmas analízisekre fordítani az idejét, az csak gondoljon bele józan paraszti ésszel, hogy amikor tavaly év végén nem tudtál úgy utazni 2 megállót a buszon, vagy bemenni a sarki közértbe, hogy ne hallottál volna két embert arról beszélgetni, hogy "hát én most váltottam dollárt, felmegy ez 500 fölé is", akkor talán nem jó ötlet...nem egóból mondom, de a többségnek sosincs igaza. Persze ez nem jelenti automatice, hogyha mindig szembemész a konszenzussal, akkor igazad lesz. De amikor valami ENNYIRE egyértelműen jó ötletnek tűnik a többség véleménye szerint, akkor valószínűleg lekéstél a dologról. Olyan nincs, hogy mindenki kiszúr a rendszerrel és gazdag lesz. Csak ennyit tartson mindenki szem előtt. Amikor mindenki a Bitcoinról beszélt, akkor kellett eladni. De sorolhatnám a hasonló dolgokat reggelig.
2023. febr. 4. 02:21
 115/141 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezzel a kérdéssel, hogy amikor "igazatok van", akkor rázzátok a melletek, amikor meg esőben van a forint a dollárhoz képest, akkor meg farokbehúzva lapultok.

Semmi értelme az ilyen kérdéseknek, mert nem csak az egyik ország döntései befolyásolják, hanem rengeteg tényező. A forint megint esik. A dollár nem mozdult, de az lényegtelen, mert egy olyat országban élünk, ahol fontosabb a NER jövedelme, mint az ország 99.99%-ának a jóléte. Innentől kezdve inkább kérdezz az EUR-USD arányról, ne a HUF-USD arányról, ami naponta omlik össze...

2023. febr. 6. 19:00
 116/141 A kérdező kommentje:
A dollár éppen erősödik. Tessék ránézni a DXY tickerre. Te túl sokat foglalkozol a "zajjal" és nem a lényeggel.
2023. febr. 6. 20:26
 117/141 anonim ***** válasza:
42%
2 oraval ezelotthoz kepest? Aztan mi van az egy hettel ezelotti allpothoz? Vagy az egy evvel ezelottihez? Pont ez az! Mindig van egy olyan viszonyitasi pont, ami kedvez a mondokadnak, de annak mi ertelme, ha az egesz hazugsag?
2023. febr. 6. 20:29
 118/141 A kérdező kommentje:

A kommentednek se füle se farka.

Úgy beszélsz, mintha itt nem lenne térben és időben elhelyezve a dollár gyengülése/erősödése. Elég konkrét dátumok és összegek szerepelnek. De ha Te ettől jobban alszol, hogy szerinted ez kiszámíthatatlan és nincs hatással rá semmi, akkor kérjük hagyd el a villát.

Nem tudom mi a hazugság neked, de nagyon konteo-hívő szaga van a kommenteknek amiket itt hagysz.

2023. febr. 6. 21:49
 119/141 A kérdező kommentje:

Az angolt kevésbé preferálók számára elindítottam egy magyar nyelvű YouTube csatornát is, ahol fent van az első videó, ami egy általános piaci körkép, de lesz természetesen dollár és forint árfolyam elemzés is a jövőben.

[link]

2023. febr. 14. 10:31
 120/141 anonim ***** válasza:

119: Hurrá! <3

:))

2023. febr. 15. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!