Mindenki felkészült rá, hogy egy jó időre utoljára láttuk 400HUF felett a dollárt?
112.:) Meglesz.:)
Érdekes olvasni az első oldalt. Nekem is van egy hasonló topicom, nekem is megmondták, hogy hülye vagyok.:)) MERT állítólag a közgazdászoknak hinni kellene, akik nem ezt jósolták. De azt nem mondták meg, kik voltak azok a közgazdászok, én nem találtam olyan prognózist (közgazdásztól:)), miszerint a dollár szárnyalni fog.
Az a baj ezzel a kérdéssel, hogy amikor "igazatok van", akkor rázzátok a melletek, amikor meg esőben van a forint a dollárhoz képest, akkor meg farokbehúzva lapultok.
Semmi értelme az ilyen kérdéseknek, mert nem csak az egyik ország döntései befolyásolják, hanem rengeteg tényező. A forint megint esik. A dollár nem mozdult, de az lényegtelen, mert egy olyat országban élünk, ahol fontosabb a NER jövedelme, mint az ország 99.99%-ának a jóléte. Innentől kezdve inkább kérdezz az EUR-USD arányról, ne a HUF-USD arányról, ami naponta omlik össze...
A kommentednek se füle se farka.
Úgy beszélsz, mintha itt nem lenne térben és időben elhelyezve a dollár gyengülése/erősödése. Elég konkrét dátumok és összegek szerepelnek. De ha Te ettől jobban alszol, hogy szerinted ez kiszámíthatatlan és nincs hatással rá semmi, akkor kérjük hagyd el a villát.
Nem tudom mi a hazugság neked, de nagyon konteo-hívő szaga van a kommenteknek amiket itt hagysz.
Az angolt kevésbé preferálók számára elindítottam egy magyar nyelvű YouTube csatornát is, ahol fent van az első videó, ami egy általános piaci körkép, de lesz természetesen dollár és forint árfolyam elemzés is a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!