Mindenki felkészült rá, hogy egy jó időre utoljára láttuk 400HUF felett a dollárt?
Szerencsére fingotok sincs, hogy ki vagyok, mi vagyok, de nem is érdekel igazából.
Sejtettem, hogy jönnek az okoskák megint most, hogy tegnap volt egy felszúrás. Most meg megy a lapulás és tele a gatya így, hogy nominálisan -10%-ban vagytok a csúcson váltott devizáitokkal amiket "befektetésnek" vettetek.
Remélem tanul belőle mindenki.
Ott tali 387Ft-os USD/HUF árfolyamnál!
Megérkeztünk 390 alá.
Verdict, anélkül hogy fundamentális és technikai elemzéssel kábítanék bárkit, hogy Átlag Jóska is megértse: ha valami "befektetésbe" (devizát tartani nem épp ez a kategória) be akarsz szállni, akkor ne akkor tedd amikor megy fel, mert mire elér hozzád az infó ééés még a sarki fűszeres is jó ötletnek tartja, akkor valószínűleg késő.
Ha venni akarsz tartalékba, akkor most vegyél. Meg 3-6-9 hónap múlva.
Nagy a csend. :)
Ma izgi nap lesz, jön az amcsi inflációs jelentés. Ettől függően időben előbb vagy utóbb, de meg fog érkezni a dollár-forint árfolyam 350-360 környékére a következő év első felében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!