Mindenki felkészült rá, hogy egy jó időre utoljára láttuk 400HUF felett a dollárt?
4-es: még mindig fogyatékos vagyok, ugye? És nem az, aki akkor vesz dollárt amikor a sarki közértben is erről beszélnek. Pont ugyanazt csinálta a többség, mint amikor mindenki a Bitcoinról beszélt és akkor vásárolt be.
Csak vonjátok le a tanulságot: Amikor a lépcsőházban, buszon, munkahelyen szinte kivétel nélkül mindenki "szakértő" és egységesen egyetért valamiben, akkor az átlag ember már elkésett. No offense, ne b_sszátok fel ezen magatokat, én is sokat tanultam a hibáimból mire átláttam a folyamatokat.
Kedves kérdező.
Nyilván nem vagy fogyatékos.
Nem vagyok egy gazdasági vagy pénzügyi ember, de azt látom, hogy nem lett igazad. Megint 400 fölött van szóval az a jó idő az 2 hét volt.
Lehet, hogy tartósan nem lesz ilyen magas, de az egy más kérdés.
Valóban, volt fél órára 401 forint, mea culpa. :)))
Biztos megnyugtatja azokat akik 410-en váltották át minden megtakarításukat dollárra.
Azt mondják, hogy a hirtelen forintgyengülés oka a gáz árának keddi emelkedése. A gázvásárlások erősen negatívvá teszik a külkereskedelmi mérlegünket:
Ugyanakkor télre sokkal magasabb gázárakat jósolnak:
A kettő együtt gyenge forintot jelent. Csak az lenne egy erős ellenhatás, ha a kormány megállapodna az EU-val és megindulna az EU-s pénzek átváltása. És lehet, hogy az is csak rövid- vagy közép-távon.
Imádom, hogy 401ft-os árfolyamnál azonnal visszajött mindenki az orrom alá dörgölni a dolgot. :D Majd remélem itt lesztek 340/350ft-nál is október/november környékén.
15-ös: a mostani zuhanás oka az S&P leminősítése, magyarország megy lassan a bóvli adós kategóriába. De ennek is lassan vége. Nyugodtan váltsa át mindenki fotel-makroközgadzász az összes pénzét dollárra/eurora. :)
Mondom, október/november...és utána évekig.
De mindegy, gyorsan pánikvásároljon mindenki 400 felett, mert "mindjárt 500 lesz!". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!