Hogy lábalhatnék ki ekkora adósságból?
Januárban váltam el, és azóta hónapról-hónapra csak gyűlik a tartozásom.
Amíg együtt voltunk a férjemmel, hitelre vettünk egy vidéki házat 2018ban. Jelenleg 135ezer forint a havi törlesztőrészlet, amit még 22évig fizetnem kell. Mindezt egyedül, mert egy fillért sem fizetett a válás óta. A rohadék csak röhög a markába, pedig közel kétszer annyit keres mint én.
Én havi 180 ezerből kell megéljek, úgy hogy mire kifizetem a rezsit és a hitelt még enni is alig marad pénzem, és így is egy hónappal el vagyok maradva. Az autóm már eladtam, és hónapok óta egy zoknit sem vettem magamnak. Egyedül anyukám él, ő is betegnyugdíjas és nem tud segíteni.
Ha a házat eladnám az hatalmas bukás lenne, nem is fedezné a törlesztőt, és akkoris hiába kinlódtam ennyit törleszteni.
ha együtt vettétek, ő hogyhogy nem kell törlesszen?
ő volt az adós, te meg az adóstárs, és ha ő nem fizet, automatikusan neked kell?
van ügyvéd ismerősöd?
MOST, menj külföldre melózni!
Ha ez nem megy, keress valami fekete melót idehaza, pl.: beugrós őr, takarítás,...
5.-nek.
Másod...sőt harmad állás, vagy a hajléktalan szálló a jobb?
Az ex, bejelentve melózik? Ha igen, a bank miért nem von tőle is?
Mert váláskor inkább lemondott a házról, és csak akkor hajlandó kifizetni a törlesztőt ha megyek a utcára.
Akárhogyis de csak az a kilátás marad hogy utcára kerülök miatta.
Tehát akkor amit eddig ő fizetett azt te megkaptad ajándékba.
Nem tűnik szemétnek az exed, hiszen a fél házat neked adta.
A hitelhez semmi köze ezentúl.
Ha nem tudod fizetni a hitelt, adj el mindent. Ennél jobbat nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!