Nagyon el vagyok keseredve, minden nap, minden percében azon rettegek, hogy valami komoly baja van a kislányoknak. Hogyan lábalhatnék ki ebből?
Tudom, hogy nehéz, de ha mindig erre gondolsz, akkor ez megkeseríti, megmérgezi a mindennapjaid.
Ne csináld.
Azzal foglalkozz, hogy mindent adj meg neki, szeresd.
Nem lehet rettegésben leélni még 10 hónapot, mert a gyerek is tuti érzi rajtad, hogy zaklatott vagy, meg ha így folytatod, idegösszeomlást fogsz kapni....
Szia!
Figyu, a babád növekedik, esetleg kicsit lassabban mint gondolnád vagy szeretnéd. Orvosok nem találtak nála bajt, szóval nyugi. Nem kell arra gondolni, hogy fél év múlva vajon lesz-e baja... Ennyi erővel én is aggódhatnék azon, hogy lehet hogy fél év múlva rákos lesz a gyerekem. Nem szabad az ördögöt a falra festeni. Élvezd ki a pillanatokat, ne görcsölj ezeken mert tönkre teszed az életeteket... Most egészséges? Igen. Akkor ne sírj és szomorkodj!!!
Nagyon remélem, hogy megtudsz majd nyugodni. Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!