Van olyan aki így eladna lakást?
Kérek mindenkit, hogy csak az válaszoljon aki érdemben tud segíteni.
Hitelre szeretnének venni a szüleim egy lakást. Sajnos a saját lakásuk elveszni látszik, egy lakás maffia ügy miatt. Nagyon csúnyán átverték őket...
A havi nyugdíjuk 260 ezer forint, plusz én is adok nekik havi 150 ezer forintot.
Nem palota kellene nekik, csupán egy olyan lakás vagy ház, ahol lakhatnának.
Részletre vennék meg, ahol a hitelező maga az eladó lenne. Természetesen ügyvéd előtt hivatalosan le papírozva minden. Nem feketén.
Nagyjából 5-6 millió forintos lakás bőven elég lenne. Kamatokkal számolva nagyjából 7, 7.5 millió forintot fizetnének vissza, havi 200 ezer forintal. Én, és párom kezességet vállalnánk, valamint azt, hogy esetleges elhalálozás esetén mi fizetjük tovább a törlesztőt.
Kb 3 éves futamidőre történne a részlet fizetés.
Létezik olyan, hogy így vehessünk lakást?
A lakás is mindaddig az eladó nevén maradna míg ki nincs fizete. Ezt le felejtettem.
Ami még eszembe jutott, az az albérlet.
Most jöttök egy lakásmaffiás dologból és megint ilyen marhaságon töritek a fejeteket.... :D
5-6 milláért nem tudom milyen lakást kapni, de olyanba nem biztos, h lehet rendesen élni. Esetleg valami nyaraló jöhet szóba távol mindentől. Az viszont már nem való nyugdíjas embereknek.
ha ennyire le lettek nullázva, én önkormányzati bérlakásban gondolkodnék.
Igaz. Akkor marad az albérlet.
Havi 200 meg megy félre, aztán majd összegyűl. Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!