Ha Plus500nál összességében nyereséges évet zárok, hogyan kell leadóznom az ott szerzett bevételt?
A plus500 tőzsdeoldalon regisztrációkor adnak 10 000Ft-ot ajándékba!
Én ezzel a 10 000Ft-al játszottam 8 napig 159 200Ft-ot csináltam, kértem a kifizetést nem történt semmi!
Írtam nekik kiszeretném venni a pénzem miért nem hajlandóak utalni? A válasz szerint ahhoz hogy utaljanak a kivétel összegével megegyező összeget be kéne tennem. Utaltam nekik 500 kemény magyar valutát majd kérvényeztem 1000Ft kifizetését, ezt sajnos nem állt modukban teljesíteni, a már említett válasz szerint ahhoz hogy utaljanak a kivétel összegével megegyező összeget be kéne tennem.
Ekkor kérvényeztem az 500Ft visszautalását ami meg is érkezett a számlámra 6,5%-os kezelési költség levonásával
Panaszlevelek tömkelege meghozta eredményét kereskedelmi szabályok megszegésére hivatkozva törölték regisztrációmat :)
Igen tudom a mostani reg-re csak 5000-et fizetnek. Mielőtt adózni akarsz, a pénzedet próbáld meg visszautaltatni a számlára, ha sikerül utána az APEH majd megmondja mennyit kell fizetned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!