Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha Plus500nál összességében...

Ha Plus500nál összességében nyereséges évet zárok, hogyan kell leadóznom az ott szerzett bevételt?

Figyelt kérdés
Pl., ha voltak veszteséges zárásaim, de összességében mégis nyereséges évet zárok, akkor csak az össz. nyereségnek az X%-át leadózom?

2012. nov. 6. 20:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
16%-át.
2012. nov. 8. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:

A plus500 tőzsdeoldalon regisztrációkor adnak 10 000Ft-ot ajándékba!

Én ezzel a 10 000Ft-al játszottam 8 napig 159 200Ft-ot csináltam, kértem a kifizetést nem történt semmi!

Írtam nekik kiszeretném venni a pénzem miért nem hajlandóak utalni? A válasz szerint ahhoz hogy utaljanak a kivétel összegével megegyező összeget be kéne tennem. Utaltam nekik 500 kemény magyar valutát majd kérvényeztem 1000Ft kifizetését, ezt sajnos nem állt modukban teljesíteni, a már említett válasz szerint ahhoz hogy utaljanak a kivétel összegével megegyező összeget be kéne tennem.

Ekkor kérvényeztem az 500Ft visszautalását ami meg is érkezett a számlámra 6,5%-os kezelési költség levonásával

Panaszlevelek tömkelege meghozta eredményét kereskedelmi szabályok megszegésére hivatkozva törölték regisztrációmat :)

Igen tudom a mostani reg-re csak 5000-et fizetnek. Mielőtt adózni akarsz, a pénzedet próbáld meg visszautaltatni a számlára, ha sikerül utána az APEH majd megmondja mennyit kell fizetned

2012. dec. 29. 14:58
 13/13 anonim válasza:
Magyarán akkor nem is érdemes a plus500-on "éles" pénzben játszani mert hiába nyersz úgysem fizetik ki. Kösz az infót!
2013. jan. 7. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!