Véleményed szerint - úgy összességében - hol kedvezőbbek a megélhetési lehetőségek: az Alföldön vagy a Dunántúlon?
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 20:40
2/7 A kérdező kommentje:
Lehetne egy kicsit bővebben?
2010. márc. 2. 22:21
3/7 anonim válasza:
Dunántúlon, ott a turizmus élénk, abban pl. el lehet helyezkedni, és Ausztria közelsége miatt valamiért... de attól függ,h. hol, mert több városba átjárnak az osztrákok fizető vendégnek, is meg vállalkozónak is néha, vagy te mehetsz át... Összefoglalva, több a munkalehetőség mindenképp. Az Alföldön szerintem nincs nagyon.
5/7 anonim válasza:
Egyértelműen a Dunántúlon, mert az "Nyugat". Idegenforgalom, ipari fejlettség Alföldhöz képest...
6/7 anonim válasza:
Én éltem mind a két helyen de talán tényleg a Dunántul a nyertes.De csak egy hajszállal!Én a Balatonon élek (vendéglátásbol) itt pedig csak szezonban van jo fizetés!Utánna szinte semmi vagy pedig konkrétan semmi.Az embereket csak max. májustol- aug.-ig jelentik be ha egyáltalán bejelentik.
7/7 anonim válasza:
Itt Békés megyében pedig hiába van több szakképzettséged, jól jövedelmező munka hiánya miatt az átlagos havi nettód elérheti a 80 ezret is.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!