Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha befejeztem az iskolákat,...

Ha befejeztem az iskolákat, voltak diákmunkáim, (nem tudom mennyi idejű összességében) és míg nincs főállású munkahelyem, addig munkanélküli, ott segítenek?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, ha befejeződnek az iskolai tanumányok, érdemes munkanélkülibe menni. Azt tudom, hogy kell bizonyos idejű munkaviszony a segély juttatásához, de hogyan tudom ellenőrizni, hogy mennyivel rendelkezem? Ha nincs megfelelő idejű munkaviszonyom, nem kapok támogatást, munkát még nem találtam, az adókat nem tudom fizetni magam után hisz nincs jövedelmem, esetleg még önellátó is vagyok, akkor mit kell csinálni? Szóval ha kilépek a nagyvilágba és rögtön nincs munkám akkor mi a pontos teendő?
2012. nov. 5. 16:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!