Túlóra : 16óránál több megy adóba?
Figyelt kérdés
egy japán cégnél dolgozok, 16óra túlórázást kötelezhet a munka adó,ez ok.azt is 100%-os pótlékkal de ha bemegyek többször akkor az már megy adóba ??
Kedves válasz adók,aki ezt tudja,kérem írja le hogy jól tudom-e.előre is köszönöm.
2011. júl. 29. 15:07
12/13 anonim válasza:
Már 2012. évet írunk. A kérdést még 2011. nyarán tetted fel.
Azóta a változás annyi, hogy adójóváírás már megszünt, tehát nem befolyásoló tényező. Idén több adód akkor lesz (kevesebb nettó mellett), ha az éves jövedelmed meghaladja a 2.424.000,- Ft-ot. Úgy átlag havi 202.000,- Ft bruttó fizetéstől felfele lesz több az adó.
No persze ez is függ attól, hogy családi kedvezményre jogosult vagy-e. És ha igen, akkor hány gyermek után.
Tehát azért még idén is van egypár befolyásoló tényező.
13/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok jogosult,független vagyok,minimálbéres,
2012. ápr. 19. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!