Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Könyvelők! Segítséget kérnék?

Könyvelők! Segítséget kérnék?

Figyelt kérdés

Állásra jelentkeznék, azt nem árulom el hova:D legyen annyi elég hogy, hogy számítógép karbantartás vállalkozások részére, és értékesítés is.

A feladatom lenne ha felvesznek: könyvelés előkészítése, és számlázás is.

Mi az a számlázás? Így erről még nem halottam. Illetve a könyvelés előkészítése mit takarhat? Bizonylatok rendezését, adminisztrációt?

Nem tudom hogy jelentkezek -e még tanulok, de ez részmunkaidős és jó lenne nagyon, viszont a könyvelést is papír alapon vettük még csak. Csak szeptembertől fogunk gépi könyvelést csinálni.

Ezenkívűl ugyebár nekünk megvannak a gazdasági események és azokat könyveljük.

Valaki kérem segítsen aki tud.

2011. jún. 11. 23:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Csak a bérezéshez írnám segítségképpen:

Komárom-Esztergom megye, 25 éve könyvelek, bérszámfejtek, munkaügyizek, számlázok, gépelek, egyedül vagyok egy KFT-nél ezekre, a bérszámfejtés kézzel megy még, a cég mindenféle csip-csup ügyeit intézem, rohangálok. Bruttó havi fix bérem: 125.000 Ft. Ja és 8 óra, persze a túlóra ingyen van. Cafeteria semmi...

2011. jún. 15. 09:05
 22/24 A kérdező kommentje:

utolsó!

hát igen, igazán fizethetnének többet is főként ennyi munkatapasztalattal, nem mindenhol lehet olyan embert találni akinek ennyi rálátása van már a szakmára, csak sokan ezt nem becsülik. Sajnos!

Én ugye pont az ellenkező eset vagyok, mert pályakezdő, és nekem még a gyakorlatban sokat kell tanulnom.

Nem gondoltam volna hogy ez a fizetés téma ennyire érzékenyen fog érinteni ha felhozom.

Viszont még mindig tartom magam ahhoz hogy a bruttó 50-55E pályakezdőként elkérek, főként ha a bérigényt is be íratják velem az önéletrajzba, mert nekem ezért kb 2 órát kell utaznom + még a visszaút tehát napi 4 óra utazás és nem ingyen utazok én se, viszont nincs sok ilyen munka ami engem bevezetne a számvitelbe, úgyhogy el kell vállalni, am még nem jelentkeztek, de reménykedek. Remélem összejön

2011. jún. 15. 14:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Engem a bérezés dolog nem érint érzékenyen, csak támpontként írtam meg az enyémet. Van hasonlítási alapod valamihez. Persze a bérezés földrajzilag is, és munkáltatólag is teljesen eltérő lehet. Sok sikert!
2011. jún. 16. 07:25
 24/24 A kérdező kommentje:

köszi.

Remélem összejön mert nagyon szeretem csinálni, és már a gépi könyvelést is nagyon várom, szeretném már azt is megtanulni. Az viszont egy kicsit elszomorít hogy már ezt a munkakört se fizetik meg rendessen:(

2011. jún. 16. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!