Könyvelők! Segítséget kérnék?
Állásra jelentkeznék, azt nem árulom el hova:D legyen annyi elég hogy, hogy számítógép karbantartás vállalkozások részére, és értékesítés is.
A feladatom lenne ha felvesznek: könyvelés előkészítése, és számlázás is.
Mi az a számlázás? Így erről még nem halottam. Illetve a könyvelés előkészítése mit takarhat? Bizonylatok rendezését, adminisztrációt?
Nem tudom hogy jelentkezek -e még tanulok, de ez részmunkaidős és jó lenne nagyon, viszont a könyvelést is papír alapon vettük még csak. Csak szeptembertől fogunk gépi könyvelést csinálni.
Ezenkívűl ugyebár nekünk megvannak a gazdasági események és azokat könyveljük.
Valaki kérem segítsen aki tud.
Csak a bérezéshez írnám segítségképpen:
Komárom-Esztergom megye, 25 éve könyvelek, bérszámfejtek, munkaügyizek, számlázok, gépelek, egyedül vagyok egy KFT-nél ezekre, a bérszámfejtés kézzel megy még, a cég mindenféle csip-csup ügyeit intézem, rohangálok. Bruttó havi fix bérem: 125.000 Ft. Ja és 8 óra, persze a túlóra ingyen van. Cafeteria semmi...
utolsó!
hát igen, igazán fizethetnének többet is főként ennyi munkatapasztalattal, nem mindenhol lehet olyan embert találni akinek ennyi rálátása van már a szakmára, csak sokan ezt nem becsülik. Sajnos!
Én ugye pont az ellenkező eset vagyok, mert pályakezdő, és nekem még a gyakorlatban sokat kell tanulnom.
Nem gondoltam volna hogy ez a fizetés téma ennyire érzékenyen fog érinteni ha felhozom.
Viszont még mindig tartom magam ahhoz hogy a bruttó 50-55E pályakezdőként elkérek, főként ha a bérigényt is be íratják velem az önéletrajzba, mert nekem ezért kb 2 órát kell utaznom + még a visszaút tehát napi 4 óra utazás és nem ingyen utazok én se, viszont nincs sok ilyen munka ami engem bevezetne a számvitelbe, úgyhogy el kell vállalni, am még nem jelentkeztek, de reménykedek. Remélem összejön
köszi.
Remélem összejön mert nagyon szeretem csinálni, és már a gépi könyvelést is nagyon várom, szeretném már azt is megtanulni. Az viszont egy kicsit elszomorít hogy már ezt a munkakört se fizetik meg rendessen:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!