Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Könyvelők! Megkérdezhetném a...

Könyvelők! Megkérdezhetném a véleményeteket?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: Tanuló vagyok, estin tanulok, nem vettünk még számviteli könyvelést gépen, vagy bevallásokat amit tudok azt csak papír alapon de gépen egyáltalán nem.

Amit tanultunk:

gazdasági események lekontírozása, mérleg eredménykimutatás, és bérszámfejtés de csak fix fizetéssel és ezeket mind mind papír alapon. A bérszámfejtést csak említés szinten vettük inkább. Nem láttam még bizonylatot se. Mivel estin tanulok nem vesznek fel gyakorlati helyre már csak azért sem mert az iskola nem kér gyakorlati helyet, és állítólag a munkahely és az iskola között valami szerződésnek kellene létrejönnie és így önszorgalomból nem vesznek fel gyakorlatra pedig pénzt se kérnek csak azt hogy igazolják le hogy voltam gyakorlaton hogy a későbbiekben a munkában legyen némi gyakorlatom, de ez nem kivitelezhető. Ha esetleg valaki tud mégis nekem gyakorlati helyet legyen szíves írja meg.

Ha pedig nem akkor ti mint könyvelők felvennétek egy ilyen dolgozót akinek még nincs szakképzettsége, és be kell tanítani, és még a gépi könyvelést se tudja? Vagy várjak amíg kitanulom a szakmát? szeretnék minnél hamarabb munkába menni, és dolgozni, mert nagyon szeretem a számvitel, és némi pénz is jól jönne:/

2011. júl. 15. 04:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.. Fizetéssel igy nehéz lesz... Fizetés nélkül hamarabb találhatsz helyet, bár nem sok ember veszi a fáradtságot. Én fizetni senkinek nem tudok, de tanulóm már volt. Szeretem ha tanulnak tőlem. Tehát én vállalok igy tanulókat néha, de nem tudok fizut adni, hiszen inkább az időmet veszi el mint hasznot hajtson főleg eleinte.
2011. júl. 15. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!