Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőtéri leszálló pályák...

Repülőtéri leszálló pályák vége miért nem emelkedik erősen?

Figyelt kérdés
Sokat segítene abban, ha későn vagy kerekek nélkül lehet csak letenni a gépet. Annál biztosan jobb, mint amikor egy kőfal a vége, mint Dél-Koreában.
dec. 29. 16:18
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
29. Ja, az végig csak domb! Vagy lejtő 😀
dec. 29. 23:25
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
#20 Nincs hiba az írásodban, csak felületesek vagyunk, nem tudjuk kire ki reagál, nem figyelünk eléggé oda, és így néha hülyeséget írunk
dec. 30. 05:11
 23/53 anonim ***** válasza:
100%
Abban mindenki egyetért, hogy a kérdező ötlete marhaság.
dec. 30. 06:48
 24/53 A kérdező kommentje:

Csak éppen senki nem indokolta meg.

Az emelkedő nem a kifutópálya része! Ha annyira zavar mindenkit, hogy beton és a pilóta biztos oda akar leszállni, ha nem teszi fel a szemüvegét, akkor legyen fű vagy kavics, a lényeg, hogy egy enyhén emelkedő rész. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Most is van valami a kifutópálya vége mögött, ami nem egy légüres tér, csak éppen nem emelkedik.

dec. 30. 12:09
 25/53 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj édes öregem az ötleteddel, hogy egy nagy sebességgel száguldó repülőt egy kis pukli nem lassít le. Ferihegyen is van szintkülönbség a két vége között. Komolyabb emelkedőn esélyes, hogy hátrabillen (tudod ott nincs semmi megtámasztás).

A gépeknek meg van adva, mi az a minimum, futópálya-hossz, ahol biztonsággal le tudnak szállni. És bőven van rátartás. Bőven!

É mi van akkor, ha nem pont középen fut, párhuzamosan a pályával, és oldalt lecsúszik a dombodról?

Mást sem teszünk, mint a butaságodat indokoljuk.

dec. 30. 12:23
 26/53 anonim ***** válasza:
Egyébként Google műholdnézet alapján a futópálya 2,8 km, ami nekem érzésre rövid, de nem tudom. A fal kb. 260 méterre van a pálya végétől. Ekkora túlfutás egyáltalán nem szokványos.
dec. 30. 12:26
 27/53 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem miért lett törölve a kérdésem, amiben megkérdeztem mégis mi értelme lenne amúgy ennek? Mert arra még választ nem kaptunk a kérdezőtől.
dec. 30. 13:23
 28/53 A kérdező kommentje:

27.

Hogy ne 200-zal érkezzen az első akadályhoz, ami már megállítja, hanem 50-nel vagy 0-val. Mint a napokban D-Koreában, az volt az apropója.

dec. 30. 13:28
 29/53 A kérdező kommentje:

25.

Nem 50 méter széleset kell elképzelni, hanem sokkal szélesebbet.

dec. 30. 13:36
 30/53 anonim ***** válasza:
Ennek továbbra sincs semmi értelme.
dec. 30. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!