Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülős utazás élményéből...

Repülős utazás élményéből mennyit vett el, ha betegen utaztatok el?

Figyelt kérdés
Mármint a repülést és az ottani programokat hogyan viseltétek?
nov. 8. 14:21
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Betegen még sosem utaztam, de olyan volt többször is, hogy utazás alatt betegedtem le. Nem volt kellemes, de lázcsillapítókkal túléltem, átalában 1 nap nagyon xar, aztán már jobb. Mindenesetre, ha nagyon szarul vagy, ne eröltess semmit, és attól is függ, hogy milyen programok vannak betervezve, ill, hogy pontosan mi a bajod... Túrázást meg ilyeneket most mellöznék, de sima városnézés még okés.
nov. 8. 16:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát bakker, attól függ mennyire vagy beteg.
nov. 8. 16:50
 3/10 anonim válasza:
79%
Nem én voltam beteg, hanem az egyik ismerősöm, de szegény nagyon rosszul viselte, betegen számára élvezhetetlen volt az egész
nov. 8. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Kérlek mondjad, hogy csak a hülyét adod.

Egyébként milyen élményt vesz el tőled, ha folyik az orrod, vagy be kell venned egy szaridont?

nov. 8. 18:09
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
Indiai belföldi járaton durva ételmérgezéssel utazni azért nem egy jó élmény. Az egész utat a repülő budiján töltöttem, de a sztyuik kedvesek voltak, töltöttek belém a vizet meg hordták a hányós zacsit.
nov. 10. 08:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Sokat elvesz. Nalam is az volt, hogy az utazas közben tört ki rajtam a natha, amit amugy sztem az odafele uton kaptam el a repülőn, csomo taknyos, köhögős ember volt. 2 napom ment a kukaba, a szallason feküdtem, pihentem. Hat nem voltam boldog.. Tartottam nagyon a hazafele repülestől, de addigra mar azert jobban lettem szerencsére, bár a recsegős köhögésemnek biztos nem örültek az utastársak.

A legutóbbi utazásomkor, okulva az előbbiből, maszkot vettem fel a repülőn, igy sikerült is elkerülni a nyavalyat.

nov. 10. 22:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Milyen tabletta az a szaridon és mire jó?
nov. 13. 10:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha rámegy a torok gyulladás a füledre, vagy eleve középfül gyuszid van, ne menj repülővel, mert a kínok kínját éled át a leszállásnál.
nov. 13. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez arc/homloküreg gyulladásra is igaz.
nov. 13. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:

"Milyen tabletta az a szaridon és mire jó?"

Gondolom a Saridon-ra gondolt. Paracetamol tartalmú fájdalom-és lázcsillapító. Általában fejfájásra szokták szedni.

nov. 13. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!