Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen Europai országokban...

Milyen Europai országokban van meleg decemberben?

Figyelt kérdés
Szeretnék elutazni olyan helyre, ahol lehet még strandolni de közbe karácsonyozni is Europan bellul azaz ilyen 24 plusz fokos időjárásos helyet keresek

tegnapelőtt 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Kanári-szigetek
tegnapelőtt 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Európán belül nem találsz ilyen országot, ilyen helyet, ahol még strandolni lehet, meg ahol 24 fok fölé emelkedne a hőmérséklet. Nagyon ritkán előfordulhat pl Portugália déli részén, esetleg Madeirán, viszont legmelegebb a Kanári-szigeteken van. Ott 23-24 fokra melegszik a levegő nap közben, a tengervíz (óceán) 18 fok körüli.
tegnapelőtt 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Spanyolország dny része esetleg illetve portugália, kanári szigetek. Viszont ha fogadtok más tippet is karácsonyozni érdemes átnézni Lengyelországba Zakopane-ba gyönyörű téli élet van odakint, bár tény hogy nincs meleg.
tegnapelőtt 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen paraméterekkel rendelkező ország nincs.
tegnap 04:18
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
#2: Én Július közepén voltam Madeirán, még akkor sem volt strandolásra alkalmas. Brutál hideg volt Porto Monizban az óceán, sőt még az idő is gyakran esős volt 0 napsütéssel.
tegnap 06:38
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Cipruson (30.000 Ft) kellemes idő van, a tenger 20-21 fokos még decemberben, de a szeles idő miatt fürdeni csak a bátrak szoktak. Tenerife (40.000 Ft) déli része alkalmas fürdésre, de nekem már hideg volt a 22 fokos tenger.

Dubai (60.000 Ft), Abu-Dhabi (45.000 Ft) már kellemes hőmérsékletű, 24-25 fokos a tenger. Ma, november 4-én 29,1°C a hőmérséklete. (seatemperature.org a forrás) Egyiptom (35.000 Ft) is elérhető, de ott sem lesz nyári, fürdésre alkalmas idő.

A legolcsóbban (125.000 Ft) talán a Maldív-szgetek elérhető, de az ugye nem Európa.

tegnap 10:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Plusz 24 fokos ido decemberben nem garantalt sehol sem a kontinentalis Europan belul (bar elofordulhat), szoval en is a Kanari-szigeteket mondanam.
tegnap 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!