A meleg éghajlatú országokban miért viszik túlzásba a légkondit?
Figyelt kérdés
Már sok mediterrán és egyéb meleg éghajlatú orzágban voltam és mindig szembesültem vele, hogy az üzletekben, buszokon, taxikban iszonyatosan hideg van. Ha a kinti hőségben leizzadva bemegy egy ilyen túlhűtött üzletbe az ember akkor kész is van a megfázás de a hidegből kimenni a hőségbe is nagyon megterhelő. Miért nem törekednek a minél kisebb hőkülönbségre, főleg az olyan országokban ahol egyébként is hozzászoktak az emberek a hőséghez?szept. 10. 18:37
1/2 anonim válasza:
Tehát azt állítod, hogy ezekben az országokban állandóan betegek az emberek?
2/2 anonim válasza:
Nem tudom ezt én se, sose értettem hogy a 40 fokbol bemesz a 18fokba es konkretan reszketsz annyira fazol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!