Ha egy 3 fős családként(gyerek 3 éves) repülünk, érdemes helyjegyet venni? 16 órás út.
Egyáltalán nem értek egyet az itt megjelent indulatokkal és hangnemmel, amit kaptál, de azzal igen, hogy ha valaki egymás mellett akar ülni, akkor váltsa meg ennek a hivatalos formáját, ne cseréltetni akarja. Akkor se, ha 3 éves, akkor se, ha csecsemő.
Megvan ennek a módja, és ha én mint másik utas is végigmentem és a céljaimnak megfelelő jegyet választottam, akkor elvárom, hogy a többi utas is így járjon el. Nekem is kompromisszum, hogy például csak kicsi táskát vihetek és azt a lábamnál kell utaztatni, de szó nélkül odarakom és nem foglalom a fenti tárolókat vele, hiszen én választottam, hogy így legyen.
Az, hogy a légitársaságtól mi fair és mi nem az, az másik kérdés. Szülőként szerintem ez fontos feladatod, hogy kitaláld, hogy hány kísérő és ki kell a gyereked mellé, hogyan tudtok utazni és hogy aztán utánajárj, hogy mit kell tenned érte. Ha nem dob szét a rendszer a 3 éves gyerekeddel, az tök jó és semmi bajom nincs vele, ha ilyenben kivételez, csak ne a többi utas kárára tervezd meg az utat, még ha társadalmilag szívesen engedünk is a kisgyerekeseknek. :)
Mindenesetre jó utat nektek, nyugodtabb lesz így, hogy minden el van rendezve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!