Mit érdemes tudni a kínai repülőterekről, légitársáságokról, mik a tapasztalatok? (Részletek lenn)
Elsősorban az Eastern Chinese Airlines és Sanghai érdekelne, csak átutazóba lennék, nem a végső úticél, viszont hosszabb várakozási és utazási idő lesz, az ételek, biztonsági intézkedések, felszereltség érdekelne és hogy a reptéren hogyan, mivel lehet fizetni, mert azt hallottam, hogy a kínaiak már szinte egyátalán nem használnak készpénzt, nemzetközi reptereken ottan hogyan működik? Csak mert ott még sose jártam.
Előre is köszönök minden információt.
vpn-t még töltsd le itthon, mert nem fogsz tudni internetezni a reptéren, nekem konkrétan semmi nem töltött be wifin.
Amit javaslok, ha hosszú várakozási idő van, hogy menj ki városnézésre :)
Köszönöm a segítséget, tegnap szerencsésen hazaértem, tudtam fizetni USD-al, a 4-es választ csak most olvastam, igen, az internet nem igazán ment, valamely weblapot betöltötte valamelyikét nem, de nem volt fontos online intéznivalóm szerencsére.
A légitársaság normális volt, rendes étel, mint máshol, a reptereken viszont az ellenőrzés elég nehézkes lassú, és nem igazán beszéltek angolul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!