Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Köhögéssel tényleg nem engedne...

Köhögéssel tényleg nem engednem fel a repülőre?

Figyelt kérdés
Beteg voltam, egyedül a köhögésem nem akar csillapodni viszont muszáj lenne repülőre ülnöm. Tényleg ez miatt megtagadhatják tőlem a belépést?

tegnap 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Senkit sem érdekel manapság.

Nyilván ha lila a fejed, amit a hónod alatt hozol, és zab folyik a lábadból, plusz 40 fokos lázad van, akkor esélyes, hogy valakit kihívnak.

De simán köhögésért?

tegnap 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nagyon durván köhögsz akkor lehet.

A személyzetek ki vannak képezve hogy a beteg embereket felismerjék és kiszűrjék még a felszállás előtt hogy aztán ne kelljen miatta kényszerleszállni valahol.

Ha amúgy nem vagy összeszakadva, tudsz menni rendesen, nem látszik messziről hogy nagyon beteg vagy akkor nem lesz gond.

A gépeken nagyon száraz a levegő, 10-20%. Emiatt lehet még jobban fogsz köhögni. Vigyél valami szopogatni való cukrot, negró, halls, stb az segít enyhíteni a köhögést. .

tegnap 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem 2 hete felengedtek, pedig rondán köhögtem. Mondjuk viseltem maszkot, mert az szerintem alap ilyen esetben.
tegnap 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél gyógyszertárban köhögés csillapítót.

A libexin teljesen jó, pár órára segít és elég gyorsan is hat.

tegnap 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!