9 hós babát náthás, hurutos köhögèssel mikor visztek orvoshoz?
2 napig szárazon köhögött, 1 napig mintha hurutot hallottam volna (ekkor elindult az orra), tegnap kicsit hurutosan köhögött, ma pedig tömèny hurutosan.
4 napja nyűgösebb. Melegebbnek èreztem egy kicsit, de a làzmèrőink megőrültek, aszerint jó volt a hőmèrs3klet.
Ti elvinnètek szombaton helyettesìtèsre ahol kevesebb a gyerek vagy a dsaját dokitok vinnètek hètfőn dèlután ahol többet lesznek, de legalább addig figyelgetnètek ès nem egyből a betegekhez vinnètek?
Hurutos köhögésre a mi gyerekorvosunk rá szokott hallgatni pár naponta. Igaz, 9 hósan én se vittem ilyennel.
Nálunk időpont van, szóval nem nagyon találkoznak a beteg gyerekek, nálatok ezt nem szervezték meg? Itt is van "szabad rablás" idősáv mikor oda lehet menni csak úgy, de alapból emailt írok az orvosnak és megmondja, mikorra jöjjünk. Általában max. 1-2 beteggel találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!