Vigyem orvoshoz a gyereket köhögéssel?
Nem vinném ügyeletre ha lehet, mert ott nagyon felületesen látják csak el általában és mindenre antibiotikumot írnak.
Ha nem rosszabbodik akkor várj keddig.
Én sem vinném. Nincs inhalátorotok?
Azzal lehetne párázni, az minden fajta köhögésnek jót tesz.
Fenistil, orrcsepp, esetleg Calcimusc ha van otthon az jó nyálkaoldásra. De mehet más köptető is ha van.
Ja és orrszívás ezerrel, ez lemaradt.
második
Köszi! Úgy döntöttem én is hogy inkább még nem viszem el. Az orrát szívom, van orrcseppünk is, meg legutóbb a Zyrtecet mondták hogy adjam neki ha náthás, ami ugye allergiára való gyógyszer, de azt mondták náthánál is segít.
En mindig a kórházba szoktam ilyenkor ügyeletre vinni mert 0-24 óráig vannak és eddig még mindig lelkiismeretesen foglalkoztak a gyerekkel, mondjuk sajna sose ok nélkül vittem.
Hogyan inhaláltok? Nekem azt mondták ilyen kicsiknél még nem szabad.
Tuti hogy valami vírus. Szerdán voltunk babaklubban, láttam hogy az egyik gyereknek folyik az orra, akkor már tudtam hogy tuti nem ússzuk meg :/ Nem értem ilyenkor minek hozzak a gyereket, mi betegen mindig itthon maradunk.
Nekünk van egy inhalátorunk.
Ha most nem is, de a későbbiekre nézve nagyon érdemes beszerezni. (Nekem kruppos volt kicsinek az egyik gyerekem, azért van ilyen gépünk, akkor receptre felírták, de lehet venni és bár nem olcsó, nagyon megéri)
Nekünk ilyen van, csak egy régebbi modell, mert már 6-7 éves:
De van más márka is, Omron, meg nem is tudom, itt a GYK-n is rá tudsz keresni, olvastam nemrég egy ilyen kérdést.
Gyógyszerporlasztónak van írva, mi sima sós vízzel használjuk.
Van baby maszk is, de mi azt a csövet szoktuk odatenni, akár pár hónapos babának is lehet, alvás közben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!