Szerintetek hogyan lehet egy 2 éves " hiperaktív" gyereket "ágyhoz kötni"? Csípőizületi probléma miatt.
Én ha elviszem játszóhazba meg a nagyihoz sétálva (neki hosszu séte)akkor ebéd után 3-4 orát alszik, ezután csak két orát aktiv vacsi furdes es ismét alszik olyan 11 orát.
Lehet ha delelott motorozni vinnéd az nen veszi ugy igenybe a csípőt viszont leterheli annyira hogy ebed után sokat alszk
Sehogy. És ezt szerintem az orvos se gondolta komolyan, hogy egy 2 évest ágyhoz lehetne kötni.
Max. annyit tudsz tenni, hogy amennyit tudod lefoglalod olyan dolgokkal, amiket az ágyban is lehet csinálni, mesenézés, rajzolgatás, kirakózás, vagy bármi, amivel le tudod kötni.
De nem gondolnám, ha egy gyerek nem olyan beteg, hogy ő magától nem tud felkelni, mert annyira rosszul van, akkor bármi módon is ágyban lehetne tartani.
Hát a saját két évesemből kiindulva sehogy.
Persze pár percekre le lehet kötni a figyelmét rajzolás, festés, gyurmázás, kirakózás, mondókázás, de a teljes ágynyugalom kizárt.
Ha esetleg szeret autóban utazni és azt szabad, akkor kocsikázzatok.
Mindenkinek köszönöm a tippeket, elnézést a lepontozásért. Nem tudom melyik válaszadó vagy. Szerintem a motorozás nem olyan jó ötlet.
A kocsikázás viszont igen.
Köszi mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!