Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Székletürítési probléma mitől!?

Székletürítési probléma mitől!?

Figyelt kérdés

Kislányomnak kb 1 hónapja sírva fakad szinte rémülten szalad ki a szobából mikor kakilnia kell , azt tudni kell hogy

kb azóta mióta bilizünk a pisi már teljesen megy bele de a kaki nem , nen lehet hogy ez valami szorongási izé nagyon sajnálom a kicsikèmet!!

2015. júl. 9. 23:29
 1/3 anonim válasza:
Igen, nagy a valószínűsége annak, hogy valami pszichikai oka van ennek a helyzetnek !!!
2015. júl. 9. 23:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Na de akkor ez normális ?

És el fog múlni vagy mi ??

Kicsit bővebben??

2015. júl. 9. 23:37
 3/3 anonim válasza:

1. válaszoló vagyok

Ha még bilizik a kislányod, akkor egész biztos, hogy ki fogja nőni ezt a dolgot.

Légy türelmes, ez gyakran előszokott fordulni a kis gyermekeknél !!!

Én már pl. olyat is hallottam már, hogy vmelyik gyerek a saját ürülékétől félt ezért nem mert ráülni a bilire.

Fontos, hogy NE aggódj és ne csinálj a bolhából elefántot :)

2015. júl. 10. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!