Erős szélben náthás gyereket kivinnétek?
Én is elkaptam. Valami mezei nátha, de olyan levertséggel, gyengeséggel jár, hogy én is számolatlanul iszom a kávékat, hogy működni tudjak, fáj a fejem, rossz az általános közérzetem.
2 éves a gyerek, gondolom, hogy ő is ilyeneket érezhet, csak nem tudja elmondani. Le van lassulva, bamba, állandóan folyik az orra (neki is, tényleg nem lehet teljesen kifújni, rögtön újratermelődik).
Ha egészséges lenne, nem zavarna a szél, de kicsit félek tőle, hogy erre a legyengült állapotra rátenne egy lapáttal. Esetleg segítene a fülére ráhúzni a légúti fertőzést (huzat hatás). Nekem soha nem volt bajom a fülemmel, de 5 perc kintlét után kellemetlenül dugulni, feszíteni kezdett.
Ezért vagyok tanácstalan, hogy kivigyem-e, vagy amíg ilyen erős a szél, inkább bent tartsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!