Ha egy 3 fős családként(gyerek 3 éves) repülünk, érdemes helyjegyet venni? 16 órás út.

10
Nem mindegy? Mivel ott a 3 éves, az egyik felnőtt mindenképp vele fog helyet kapni.

Elolvastad figyelmesen a kérdést?
Nem, nem mindegy. A hagymányos légitársaságoknál nem fogják őket szétültetni, amennyiben egy foglalási kódon van mindannyiuk foglalása. Fapadosnál a kisgyerek mellé fog 1(!) felnőttet rakni, de kettőt - fizetés nélkül - nem.

12
Elolvastam.
Dr, a hagyományosnal is szetultetik. Pár hete repültem KLM-mel. 70 eves anya meg a lanya - ráadásul anya assistance szolgaltatassal. Szétülteltték őket.

14, 15
Egy foglalásuk volt. Anyuka mellettem ült, a lanya meg két sorral mögöttünk a másik oldalon.

Sose játszanék erre, hogy "meg tudjuk beszélni". Kétgyerekes anyaként is undorítónak tartom a "gyerek-kártyát".
Mindig veszünk helyjegyet, akkor is, ha duplára jön ki úgy a repjegy.
Majd akkor nem fogok venni, ha elég nagyok lesznek a gyerekek ahhoz, hogy ne zavarja őket, hogy szétdobnak minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!