Ha egy 3 fős családként(gyerek 3 éves) repülünk, érdemes helyjegyet venni? 16 órás út.
Ha van elég üres hely egymás mellett, akkor összejöhet, de ha már le vannak foglalva az ülések, akkor nem fogtok egymás közelébe kerülni.
Nem tudom, mennyibe kerül a jegy meg az egész út, de én garantáltan nem ezen akarnék sportolni!
16 órás repülőút 3 éves gyerekkel?
Vagy nem vagytok normálisak, vagy (és ezt sokkal valószínűbbnek tartom) troll kérdés az egész.
Szia!
Ha valós a problémád, elképzelhető, hogy nem lesz népszerű a válaszom.
Van keret arra, hogy utazzatok, sőt a 16h-s útból arra következtetek, hogy távolabbi úticélről beszélünk, ahova eleve több százezeres a repülőjegy, és pár ezer Ft-on akarsz spórolni?
Ha a repülőn odaállítana nekünk/nekem valaki (légiutaskísérőstül), hogy adjuk/adjam át az általam kifizetett helyet nekik, hogy együtt ülhessenek, enyhén szólva nagyon pipa lennék.
Mondom ezt úgy, hogy gyerekekkel utazunk, így az alap, hogy mindig veszünk ülőhelyet. Igen pluszköltség, de belekalkulálom az útba.
Mondjuk én a helyedben legkevésbé az ülőhelyen kattognék, hanem azon, hogy terhesen, hogy viselnék el 16h-s utat lehetőleg kényelmesen minden probléma nélkül, és a célterület milyen eü helyzetben van (higiénia, orvosi ellátás). Feltétlenül kell-e nekem odautazni.
Azért nem pár ezer ft-ról van szó, közel 120.000 ft-ot fizettünk legutóbb hogy mind a 4 járaton egymás mellett üljünk. Ezen felül kb 50.000 Ft darabja a böröndöknek, egy alapból 250.000 ft-os jegynél/fő, igen megfordult a fejemben, hogy ülheték fizetés nélkül is a gyerekem mellé. 😅 De valszeg akkor most is kifizetjük. A 16 órás út átszállási idővel annyi, nem tudom ezen miért csodálkozik bárki is. Semmi extrém helyről nincs szó, és igen feltétlenül kell nekem oda utazni. Millióan repülnek terhesen is…
Köszönöm annak aki a kérdésre válaszolt :)
Újra megkérdezem:
Melyik légitársaságról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!