Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Tudok valamit tenni ez ellen?...

Tudok valamit tenni ez ellen? Repülés.

Figyelt kérdés

Nemrég repültem életemben először, ami számomra nem volt a legjobb élmény. Nagyon nyomott a fejem, és szédültem fel és leszállásnál. Holnap utazunk haza, és már előre félek. Van erre valami praktika? Elég közel voltam az ájuláshoz. Pedig vártam, mert mindenki azt mondta mennyire jó.🙂 Bármilyen ötletet szívesen fogadok!

Köszönöm.

2023. aug. 21. 07:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnos ez fizika, az emelkedés/ereszkedés nyomásváltozással jár, az pedig okozhat ilyen tüneteket.

Fülfájásra szokták ajánlani a rágózást, azt megpróbàlhatod.

Egyébként nem minden felszállás/leszállás ugyanolyan, nekem már volt olyan, hogy szinte meg sem éreztem, de olyan is, hogy azt hittem, mindjàrt szétrobban az agyam és kifolyik a fülemen...

(Irígyellek, hogy csak ettől félsz, én az egész repülést végig szoktam parázni 😀)

2023. aug. 21. 07:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Párom is ezt mondta, hogy nem mind ugyanolyan, lehet ez jobb lesz. Ebben reménykedem. Maga a repülés tetszett, amikor elérte magasságot. Sajnos én a vidámparkos dolgokat sem bírom, attól is szédülök, ha csak nézem. 😄 rágóztam amúgy, de fülproblémám nem volt szerencsére. Jártasabb vagy a repülésben, kívánom, hogy ne parázd végig a a leendő repülőútjaid. Legyen mind remek élmény!
2023. aug. 21. 07:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs nalad rago, erdemes nagyokat asitani a fel- es leszallas kozben, az is segit kiegyenliteni a nyomast a fuledben.
2023. aug. 21. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Hozzá is szokik a szervezet, lehet másodjára már semmit sem fogsz érezni.
2023. aug. 21. 09:57
 5/9 anonim ***** válasza:
En mindig ablak melle veszek jegyet, de ha nem ott ulnek akkor is az ablakon nezek ki. A tajat kovetem a szememmel, ha csak felhoket latok, akkor is azt nezem. Soha nem nezem, mikor belul ferde minden, arra fixalom magam, ami kint van, es osztonosen a fejem is ugy tartom. Nem zavar meg, hogy dolunk be.
2023. aug. 21. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Füldugót érdemes,és mgb6 bevenni stressz ellen.
2023. aug. 21. 11:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfogadom a tanácsokat. Ablak mellett ültem, és ma is ott fogok, de én sajnos szédültem, pedig próbáltam egy pontra figyelni. 😄 inkább lehúztam, hogy ne is lássak ki. Remélem tényleg hozzá fogok szokni, mert szívesen repülnék messzebb is. 🙂
2023. aug. 22. 05:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez az út ma sokkal jobb volt, most is nyomott a fejem kicsit, de szinte észre sem vettem, hogy felszállt. Sokkal jobb volt a hazaút, mint az odaút. Remélem fogok még repülni, és bátrabb leszek. Köszönöm nektek a hasznos információkat.🙂
2023. aug. 22. 21:59
 9/9 winR ***** válasza:
Két feles whisky mindent megold.
2023. szept. 19. 14:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!