Hány évesen ül repülőre először az átlag magyar?
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 10:20
A kérdező szavazást indított:
Már gyerekként is hála a fapados járatoknak meg a külföldi rokonoknak
Tiniként
Fiatal felnőttként amikor elmegy dolgozni
50 felett ha kirepültek a gyerekek
Nyugdíjasként, ha sok a szabadidő
Az átlagmagyarnak nincs pénze repülni
Ez megyénként változik (Borsod vs Pest)
32 szavazat
1/26 A kérdező kommentje:
Én 21 évesen repültem először most vagyok 26
2021. aug. 10. 10:21
2/26 anonim válasza:
Nekem két havi fizetésem lenne az hogy repüljek. Úgyhogy majd 10 év múlva.
30/N
3/26 A kérdező kommentje:
Egy háromnapos túra Prágába 100.000 forint mindennel. Ez neked kethavi ber?
2021. aug. 10. 10:29
4/26 anonim válasza:
Én 8 évesen ültem először repülőn.
5/26 D. Brasco válasza:
"Egy háromnapos túra Prágába 100.000 forint mindennel."
Akkor az még egy igen drága túra......
6/26 anonim válasza:
Szkopjéba el lehet menni 4 napra szállás+ repjegy 25 ezer forintért. Lviv ugyanez. MIndkettő tök jó hely, úgyhogy túlzásnak érzem, hogy 25 ezer forint két havi fizetésed lenne.
7/26 anonim válasza:
Ilyen statisztikát nem hiszem, hogy készítenének, úgyhogy max az itteni válaszokra tudnál következtetni, de ebből nyilván nem kapsz reális képet az átlagmagyarokról.
Én 17 évesen repültem először Párizsba a gimnáziumi osztályommal tanulmányi útra. Most 26 vagyok.
8/26 A kérdező kommentje:
Hát én úgy számoltam, hogy valakinek mondjuk fel kell utaznia Pestre és ne hisztizzen hogy jajj 30+ évesen nem 18 ágyas hosztelben akarok lakni. Repülőjegy 20.000ft, szállás 20.000 két ejszakara, Pestre utazni 7000. Akkor meg enni is akar meg belepore kolteni az 20.000 és meg marad 30.000 csak hogy nagylelku legyek
2021. aug. 10. 11:04
9/26 anonim válasza:
Én prágát az adventi időszakra néztem és volt retúrjegy szállásal (nem hostel, olyanba sosem mennék) 30 ezer forintért három éjszakára.
10/26 anonim válasza:
Én huszonévesen repültem először, még bőven a Malév-korszakban. Kislányom 10 hónaposan utazott először repülőgéppel. Vajon melyikünk van közelebb az átlaghoz?
A fapados járatok korában sok viszonylatban repülni olcsóbb, mint vonattal utazni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!