Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Magyarország szerintetek is...

Magyarország szerintetek is egy nagyon sivár, szürke, jellegtelen hely?

Figyelt kérdés

2019. júl. 18. 19:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
21%

Kedves Kérdező!

Kezeltesd magad, nagy bajban vagy. (A környezetednek meg az a baja, hogy élve születtél...) Ha a sok baromság irkálásod helyett nem csak néznél, hanem látnál is..., más lenne a véleményed. Az agyadon egy fekete csuha van, vagy leveted, vagy továbbra is szenvedsz, és szenvedteted a környezetedet. Javasolom esetleg a Golan fennsíkra vagy a Namib sivatagra költözésed. (Oázistól szigorúan távol!)

2019. aug. 4. 10:57
 52/63 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó,

Nem én vagyok nagy bajban hanem a te fajtàd a te hozzàszólàsod is az élő példa rà!Igazi magyar vagy ,le se tagadhadod a véred....Vasàrnapi csülkös bableves megvolt,te kis tescó szatyros :-)

2019. aug. 4. 19:01
 53/63 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, most döntsd már el miről akarsz beszélgetni?

Magyar emberek, közhangulat, politika vs magyar tájak. Bocs, de a világ legnagyobb ostobasága utóbbit azért leszólni, mert az előbbivel bajod van. Márpedig elég egyértelmű, hogy neked úgy eleve a magyar emberekkel van bajod.

Továbbá, vicces amikor valaki tolja a hülyemagyarozó baromságait, pont ő, akinek a szájából ömlik a mocsok, és képtelen kulturáltan véleményt nyilvánítani. Prolizás, tescosszatyrozás, az megy, mi? Te kis nagyonintelligens. Igazad van, sok a surmó ebben az országban, kár hogy te is köztük vagy. Tudod ere mondják, más szemében szálkát, sajátotokban a gerendát sem. Olyan szintű rosszindulat, meg gyűlölet van a hozzád hasonlóban, hogy a fidesz hívők tanulhatnának tőletek.

2019. aug. 5. 10:37
 54/63 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó,

Ne engem becsmérelj te nagyokos, én erre az előző hozzàszólàsra reflektàltam." Kezeltesd magad, nagy bajban vagy. (A környezetednek meg az a baja, hogy élve születtél...) " Ezzel a mondattal a vilàgon semmi problémàd,ugye? Az ilyen kezeltessem magam és menjek pszichiátriai gondozàsra,meg költözzek a sivatagba messze az Oàzistól és hogy miért nem halva születtem ( ???????)bunkósàgokra a vàlaszom ugyancsak bunkó lesz...Hàt igen,amilyen a tàj,olyan az ember...Tisztelet a nagyon kevés kivételnek!

2019. aug. 5. 12:48
 55/63 anonim ***** válasza:
0%

Költözz!!!!!!

Ha neked nem kell ez az ország, valószínűleg az országnak sem jó, hogy itt élsz!!!!

2019. aug. 10. 18:51
 56/63 anonim ***** válasza:

Most utazok át Szlovénián.

Hááát én otthon még nem láttam ilyen gyönyörű tájakat és ilyen rendezett magángazdaságokat.

Ja, de. Olaszban, Osztrákoknál.

2019. aug. 11. 11:21
 57/63 A kérdező kommentje:
55 ös, bízd rám kedvesem.... Majd azt én eldöntöm zsugababy :)
2019. aug. 12. 15:41
 58/63 A kérdező kommentje:

Kedves 56os!

Erről beszélek :)Akármerre indulunk, csak jobbat, szebbet látunk.

2019. aug. 12. 15:42
 59/63 anonim válasza:
80%

Tökre egyetértek a kérdezővel. Nekem Mo.-val kapcsolatban az a legnagyobb bajom, hogy mindent műnek, mininek, idézőjelbe tettnek érzek. A "tengerünk" egy pocsolya (bár szép, azt meg kell hagyni, de egy 3 méteres átlagmélységű tó az csak pocsolya), a "hegyeink" pár száz méter magas dombok, az erdeink jórészt piszkafákból állnak és úgy néznek ki, mintha minden 3. fát hagyták volna csak meg. Aki már járt igazi erdőben, pl. Erdélyben, az tudja, milyen, amikor 20 centis mohaszőnyeg meg szederbokros meg források vannak. Az már erdő. Itt olyan erdőket látok, hogy el nem tudom képzelni, hogy hol tudna elbújni bármilyen vadállat.

A legnagyobb baj az, hogy nincs se tengerpartunk, se hegyünk. A harmadekkora Szlovéniának van mindkettő, és hozzá fantasztikus erdői. Mo. olyan, mint egy teknő, amibe bent hagyták a régi országból azt, ami senkinek nem kellett. Azokat a bizonyos lélegzetelállító tájakat mind a szomszédaink kapták.

2021. márc. 25. 16:47
 60/63 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó! Milyen igaz!
2021. márc. 25. 18:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!